Søknad

Så hyggelig at du vurderer å bli student ved vår frisørskole!

Søknadskjema klikk her

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell på vår frisørutdanning. Vi har vunnet flere internasjonale priser for beste private frisørskole og akademi. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning.

Frisørutdannelse

Har du lyst på en spennende og kreativ karriere der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli barber å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!

Det å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Også om du vil bli en dyktig frisør. Valg av riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere; ønsker du å ha muligheten til selv å velge hvor du vil jobbe, eller vil du bli nødt til å ta det som måtte tilbys deg, du bestemmer selv.

Adam og Eva Skolen gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget!

Dagkurs eller kveldskurs

Vi tilbyr både dagkurs (6 måneder fulltid) og kveldskurs (11 måneder deltid), slik at du kan velge hva som passer deg og din hverdag best!

Rullerende inntak

Vi har stor pågang av søkere hele året, med rullerende inntak. Det er skolestart to ganger i året: januar og august. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon. (NB! Kveldskurs har kun oppstart i august).

Læreplass

Elever ved Adam og Eva Skolen er ettertraktet i bransjen. Vi har et stort nettverk i hele Norge som kan hjelpe deg til å sikre en trygg læreplass.

Søk Adam og Eva Skolen i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!