Søknadsskjema


Adam og Eva Skolen har stor pågang av søkere hele året, med rullerende opptak.

Det er skolestart to ganger i året; januar og august. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon for å avtale intervju. Bor du langt fra Oslo tar vi gjerne et telefonintervju.

Det legges vekt på søkerens motivasjon og innstilling, da vi ønsker deg som har en genuin interesse av å lære frisørfaget.

Søk Adam og Eva Skolen i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvorfor ta frisørutdanning hos oss?

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell på vår frisørutdanning. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning. 

Adam og Eva frisør er i dag anerkjent i hele landet og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. Søknadskjema finner du her!


Frisørutdannelse

Har du lyst på en morsom og kreativ karrière der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du form- og fargesans? Er du opptatt av mote og design? Har du kanskje ambisjoner om å bli stylist for fashion, film eller tv bransjen? Da tyder mye på at en fremtid som frisør kan være det rette for deg! 

Er du i tillegg villig til å stå på mer enn gjennomsnittet, kan Adam og Eva Skolen vise seg å være riktig skole for deg! Adam og Eva Skolen eies og driftes av Adam og Eva. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet. Vi har et stort nettverk som kan sikre deg læreplass.

Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Også om du vil bli en dyktig frisør. Å velge riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere; ønsker du å ha muligheten til selv å velge hvor du vil jobbe, eller vil du bli nødt til å ta det som måtte tilbys deg, du bestemmer selv.


Adam og Eva Skolen gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget!


Her finner du oss

Powered by: Bloc