Adam og Eva Skole og Akademi - Frisørskole i Oslo
SØK HER

ADAM OG EVA SKOLE OG AKADEMI

Internasjonal prisvinnende frisørskole og akademi

Adam og Eva Skolen er Norges eldste private frisørskole og startet opp allerede i 1986. Ønsker du å utdanne deg som frisør, kan vi tilby en kreativ utdannelse som gir deg en trygg jobb i fremtiden. Hos oss er du i jobb allerede etter 6 måneder. Vi har rullerende opptak med studiestart to ganger i året: januar og august.

Om du allerede er frisør eller lærling, kan vårt akademi og opplæringskontor tilby deg videreutviklende kurs med bransjens beste konsulenter og oppfølging. For mer info se her.

Adam og Eva er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 45 år. Mange norske og internasjonale frisører har jobbet eller jobber i Adam og Eva – systemet. Dette har ført til at salongeiere over hele landet velger å rekruttere studenter fra vår skole.

BLI FRISØR

NEDTELLING TIL STUDIESTART VÅR 2020


dager
timer
minutter

Bloggen

Våre kurs

Er tilpasset de ulike behovene i en frisør sin karriere. Grunnutdanning er for deg som ønsker å bli frisør, mens Svennebrevstrening er for deg som er eller har lærlinger i salong. De videreutviklende kursene er for deg som er frisør.

Powered by: Bloc