TA FRISØRUTDANNING ELLER UTVIKLE DEG VED LANDETS LEDENDE FRISØRSKOLE OG AKADEMI


Ønsker du å ta frisørutdanning, kan vår frisørskole tilby en kreativ utdannelse som gir deg trygg jobb i fremtiden. Hos oss er du i jobb allerede etter 6 måneder.

Om du allerede er frisør eller lærling, kan vårt akademi tilby deg videre utviklende kurs med bransjens beste konsulenter og oppfølging.

Skolestart for frisørutdanning er august og januar.

Akademikurs holdes gjennom hele året.

Du finner oss på:


Hvorfor ta frisørutdanning hos oss?


Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell på vår frisørutdanning. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innfor frisørutdanning.

Adam og Eva frisør er i dag anerkjent i hele landet og internasjonalt for sin banebrytende posisjon i faget og motebildet i over 40 år. En stor del av de beste frisørene innlands og utlands har tatt frisørutdanning jobbet eller jobber for Adam og Eva.

Om vår frisørutdanning


Vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene, med vekt på klipp, fargeteknikker og strukturomforming. Det blir også undervist i teorien som tilhører faget. Vi starter din frisørutdanning med undervisning på øvelseshoder, og går over til modeller etter ca. 300 timer.

Skolen vurderer kontinuerlig hva som er den viktigste kompetansen for elevene å inneha til enhver tid. Lærerne som underviser er i salong minimum én gang i uken, for hele tiden å være oppdatert, slik at du får den beste frisørutdanningen.

RedKen Lånekassen Loreal
Personvern
Powered by: Bloc