Start din frisørkarriére i dag!

Postet av Adam og Eva akademiet den 23. Nov 2022

Adam og Eva Skolen er Norges eldste private frisørskole og er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet! Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 35 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning. 

Tirsdag 03.januar er første skoledag for vårkullet 2023 og vi har fortsatt noen ledig plasser, søk idag for å sikre deg plass!

Søknadskjema finner du her!


Frisørutdannelse

Har du lyst på en trygg, spennende og givende karriere? Har du ambisjoner om å bli hårstylist, jobbe innen mote og media eller jobbe med kunder i salong? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!  

Hos oss er du i jobb allerede etter 6 måneder. Skolen er støttet 100% av Lånekassen.

Det å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt, også om du vil bli en dyktig frisør. Valg av riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere.

Adam og Eva Skolen har høy status i bransjen og dette gjør veien til fast jobb enklere for deg som elev!

Lurer du på hva en frisør tjener? Les mer her.
Rullerende inntak

Vi har rullerende inntak med skolestart to ganger i året: august og januar. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon for å bli bedre kjent.


Læreplass

Adam og Eva Skolen eies og driftes av Adam og Eva Gruppen. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet. Vi har et stort nettverk i hele Norge som kan sikre deg en trygg læreplass.


Vi veileder deg fra drøm til virkelighet!


Søk Adam og Eva Skolen i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Adam og Eva akademiet