Bedre lykke neste gang!

Postet av Iselin den 9. Feb 2013

Første klippetest var over igår, og det gikk virkelig ikke så bra. Haha, jeg syns selv det hadde gått superdårlig, og det at jeg ikke rakk å bli ferdig engang gjorde virkelig ikke ting noe bedre. Så det ble stryk, men det går helt greit igrunn, for jeg fikk 8/12 poeng på teoriprøven, og fikk også vite at klippen min ikke var så forferdelig dårlig som jeg skulle ha det til! 

Tok det litt hardt med en gang, for det er jo utrolig kjipt å stryke på den første prøven liksom, men jeg fikk faktisk gode tilbakemeldinger allikevel, og jeg forstår jo også hvorfor jeg strøk, for man kan virkelig ikke sende ut en kunde slik som dukka mi så ut... En tjafs her og en tjafs der, liksom! Nei, det går ikke an! 

Det hjalp også å ha fantastiske Anna, og flere i klassen også som fortalte meg at jeg ikke skulle tenke på det og muntret meg opp igjen! Tusen takk for det, folkens! Dere er en herlig gjeng alle sammen! 

Tok bilde av den før jeg begynte å føne (kom ca halveis i fønen, haha) så får dere se litt hvor kort hår dukka har nå. 
Ser jo også her på bildet at det ikke ble superbra, men jeg er på en måte fornøyd og, for hadde jeg blitt ferdig med fønen og fått gått over, så hadde denne dukken blitt tilnærma smahsing! Ja, jeg har trua, og jeg har fremdeles høye krav til meg selv, derfor er det så flott at lærerene formidler beskjeder slik som de også gjorde. I stedet for å si "nei du strøyk du fordi det her var helt forferdelig!" så sier de at det ikke var så ille, gir med gode råd og veiledning til hvordan det kan bli bedre, på en hyggelig og ålreit måte! Setter så vanvittig stor pris på det da jeg kan være ganske sårbar, haha. Har ikke lyst til å storme ut av klasserommet hylgråtende, med svart maskara som nærmest spruter ut av øynene og rød-prikkete kinn! Da er det bedre å bare få informasjonen, tenke "ikke gråt!" og heller bare gå unna litt dersom man bare MÅ få det ut. 

Føler meg litt dum som skriver om dette her, men jeg tror det er viktig å vite at det er OK å grine litt dersom man blir skuffa over seg selv, noe jeg ble. Godt å bare komme seg unna i fem minutter, få det ut, tørke tårene og bli glad igjen! Pågangsmot, folkens! Da varer skuffelsen i kanskje 15 minutter og ikke 15 dager :) 

Jeg lader opp til ny demo på mandag, og gleder meg masse til å gjøre DukkeLill (jada, hu måtte jo bare få et navn..) enda kortere på håret! 

GOD HELG, ALLE <3 

(P.S: Hvordan syns dere størrelsen på skriften her er? Blir det enklere om jeg gjør den større, eller går det bra å ha den sånn?) 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.