Minskende gradering!

Postet av Iselin den 13. Feb 2013

Det går liksom ikke en eneste dag uten at vi lærer noe nytt her på Adam og Eva! Og det gjør virkelig ingenting, for jeg storkoser meg! 

Fikk dessverre ikke tatt noe bilde av den minskende graderingen vi gjorde foran ørene, men jeg kan fortelle dere at det ble veldig bra! Største feilen idag var at jeg glemte å måle om det var like langt på begge sidene før jeg tok ned en ny passè! Noe som førte til at denne frøkna fikk dele opp igjen. Men det gjør egentlig ingenting at jeg har delt opp til denne klippen tre ganger idag, for fy søren så fine inndelingslinjer jeg begynner å få! Haha, det er en fryd å dele inn når det endelig går litt fortere, og jeg ikke  bruker en hel time på det liksom. Kan ha noe med at jeg har slutta å tro at hele dukka mi bare er skeiv. 

Ellers hadde jeg litt fingermerker på ene siden, mens den andre så mye finere ut... Rart med det der! Også rakk jeg ikke å bli helt ferdig i dag heller, men om morgendagens klipp (parallell gradering) går like greit som denne, så kan jeg bruke mesteparten av dagen imorgen på å føne. Også har vi jo helt til mandag før test på tirsdag. Skal nok naile denne klippetesten så det synger etter! 


Anna, jeg og Hilde slapper av med berlinbolle etter lunsj! På gulvet.. Kos da :) 

Skal få tatt et bilde av den minskende graderingen i morgen før jeg begynner å klippe den. Så får dere bare overse den litt for dårlige fønen! Det som er greit med å aldri bli ferdig er at jeg blir jo helt vanvittig god på å føne nederst i nakken.. haha! 

Gleder meg masse til fredag med bloggevent og masse koos! Da skal jeg dulle litt med kjæresten min! Som trolig har masse skjegg.. Noe jeg pent får ta på meg skylden for da jeg trenger skjegget hans til klipp den 14 mars. Hoho!

Ha en fin kveld videre! :) Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.