Minskende gradering + parallell gradering

Postet av Iselin den 14. Feb 2013

Da vett, da har jeg fått tatt et bilde av den minskende graderingen fra igår! 

I og med at den er skikkelig dårlig fønet, så ser det ikke så bra ut, men man ser da at den er diagonal bakover! Se der ja! 

Over til dagen i dag: 

Vi hadde da altså en demo av parallell gradering, og før vi satte igang så tegnet vi strukturtegning og projeksjonstegning. Er ikke så aller verst på å tegne faktisk! Må bare slutte å overtenke med hva tegningene liksom skal bety, da det ganske enkelt er for å vise hva slags klipp det er som skal klippes, hvordan inndelingene ser ut og hvordan klippen (helst) skal bli! Har en tendens til å forvirre meg selv. Det er en smule ukult!

Uansett, denne klippen skulle ikke være så vanskelig. Neivel. Det syns jeg den var. Nå har det seg sånn at håret til dukka mi begynner å bli litt kort, og det er allerede forholdsvis stutt i nakken, så mitt største problem idag var å få til den buen ved øret da jeg ikke følte at klippen "hang på greip". Til min overraskelse hadde jeg allikevel (etter et par forsøk) klippet riktig! Og nok en gang er rådet "stol mer på deg selv" og "ikke tenk så mye". Jeg må, med andre ord, ikke gjøre ting så himla vanskelig for meg selv! Haha. 

Tar til meg rådene, og det går, som jeg sikkert har nevnt tidligere, bedre og bedre for hver dag. Var og første gangen vi klippet denne type klipp, så det er helt greit at jeg ikke får det til med en gang. I morgen skal vi jo klippe igjen, og en gang til på mandag før testen på tirsdag. Sålenge dukka ikke blir helt snau før tirsdag, så er jeg fornøyd. Også  jeg rekke å føne den i morgen så jeg får gått over klippen i tørr tilstand for en gangs skyld jeg og. 

Fikk derfor ikke tatt noe bilde idag. Beklager det, vet (les: håper!) dere syns det er gøy å følge med på hvordan det går, men da skal jeg føne den imorgen (eller mandag...) og slenge inn et bilde! Så kommer det selvfølgelig et bilde etter testen! Dere har masse å se frem til, folkens!

Og forresten! 


Happy valentine's day! 

Kos dere med roser, sjokolade, kakao, peis, dempet belysning og god mat! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.