Jeg vant månedens blogg!

Postet av Iselin den 15. Feb 2013

Skal vi se.. hvor skal jeg begynne? Er fremdeles i lykkerus! Det gikk så bra med klippen idag. Eller, ikke til å begynne med, men da jeg endelig forstod greia, så ble jeg nesten litt flau, for helt ærlig så var ikke dette så vanskelig som jeg skulle ha det til! Haha, skulle ikke vært lov vett å gjøre ting så vanskelig for seg selv! 

Ble ikke noe bilde, da. Men det får vi ta på mandag, da er det siste forberedelse til test! Så da skal jeg i alle fall gjøre mitt beste for å være ferdig med klippen før lunsj, for da rekker jeg å føne litt også. 

Etter å ha spist en supergod lunsj og klippet litt til så var det bare å rydde og gjøre skolen klar til å ta imot gjester! Etter ryddinga unna vi oss litt kos: 


Her er da altså; Anna, Hilde, Antonio, bakhodet til Aleks og meg! I en svær gruppeklem!

Da gjestene (omsider) kom og vi fikk vasket, kuret, og (i alle fall forsøkt) og stylet, var det duket for bloggevent. Jeg var skikkelig spent og gira, og aller først kåret de beste gruppen til å blogge denne mnd, og det bleeeee.........


GRUPPE B !!! Superstolt over å være i denne flotte gruppa her! Så nå er det bare å fortsette å blogge, folkens! 

Også var det månedens blogg for tur, og etter å ha fått vite premien (Shampoo fra Loreal, varmespray fra Redken og blomster) så sa de hvem som vant og det bleeeee......


Det ble meg gitt! Og om jeg ble glad! Det var skikkelig gøy! Dessuten er hårprodukter noe jeg aldri får nok av, så det var helt supert å vinne! Også blomster da, herlig! Er sykt fornøyd med dagen, og utrolig glad for å vinne! Haha, hvem hadde vel ikke vært det? Nei, det her føles så godt, så nå tar jeg helg med god samvittighet!

Ønsker dere alle en herlig helg! <32 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.