Klippetest nr 2 !

Postet av Iselin den 19. Feb 2013

Heihei!

Idag hadde vi vår andre klippetest. Denne gang i parallell gradering. Følte at det gikk veldig bra, og ikke minst mye fortere enn vanligvis. Er blitt mer vant til å holde håret mellom to fingre, holde det stramt nok og etter inndelingslinjene mine nå enn hva jeg var forrige klippetest og endte dermed med et bedre resultat. 

Havna midt på treet, men jeg prøver å akseptere karakteren. En 3'er er mye bedre enn stryk, og jeg vet at jeg har kommet mye lenger, og det aller viktigste er at jeg har forstått klippen og hvordan den skal gjøres! Dette her går jo bare en vei! Oppover! 

Kjenner allikevel at jeg er litt skuffet over meg selv. Jeg vet at jeg kunne gjort dette her mye bedre, og ikke minst fått fønet den ordentlig helt til topps og ikke bare litt over halveis (selv om det er en forbedring, haha).

Og når det kommer til det å stole på seg selv mens man klipper, så fikk jeg et veldig godt tips idag! "Bare klipp, stol på det du gjør, og spør om å bli sjekket etter du har klippet litt. Litt mye". Okei. Det er skummelt. Det vekker ubehag i meg, antakelig fordi dette er et yrke jeg ikke er så kjent med, og jeg vil veldig gjerne at alt skal være riktig. Skal ikke ha feil. Og når jeg da ikke føler meg helt sikker på at jeg vet hva som er rett og galt når det gjelder en klipp, så er det skummelt å bare klippe. Ikke tenke. Bare klippe. 

Men der har jeg jo allerede svaret mitt. Jeg er usikker fordi jeg ikke vet, og hvordan kan man finne ut av ting og forbedre seg? Jo, nettopp ved å gjøre, prøve, øve, feile, spørre, prøve igjen. Tro på seg selv. Kommer med andre ord til å ha god nytte av det tipset. Jeg er flink til å gjøre akkurat det jeg får beskjed om, og om det skulle være nødvendig å finne en annen løsning - da kommer usikkerheten. Så nå gjelder det bare å gjøre! Godt med et konkret tips, da. I og med at jeg er som jeg er, haha. 



Da må jeg runde av. Det står en vaskemaskin med tett vannavløp og venter på meg. Og en tørketrommel som må løftes ned, så om dere ikke ser meg på skolen imorgen, så vær så snill å ring noen. Ligger antakeligvis da på badet. Klint til gulvet. Med en tørketrommel på magen/hodet/beina. Hvem vet! 

P.S: tror nok ikke jeg begir meg på det eventyret alene. 

Sjallabais! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.