Økende, Like lengder og Gradering

Postet av Aleksandra den 6. Mar 2013

Da har jeg gjennomført test i Økende lengder, som jeg fikk en 3'er på. Jeg er fornøyd med det, siden jeg ikke fikk det så bra til! Jeg glemte selvfølgelig og ta bilder av klippen før jeg begynte på ny klipp, men jeg tok masse bilder av den neste klippen, som var kombinasjonsklipp, altså Økende Lengder, Like Lengder og Gradering. Det fikk jeg skikkelig bra til, og etter å ha klipt igjennom 3 ganger, så var det test! Føler jeg gjorde det rimelig bra, og tror det vanker en alright karakter. Men vi får bare vente å se. Bildene er tatt før jeg gjorde testen, så dukken min er en del kortere på hodet nå. Har fått beskjed gjennom hele dagen i dag, at klippen min var så og si perfekt! Og det sa læreren til begge gangene jeg klippet! Oh happy day. Dagen kunne ikke blitt bedre idag. 

__________________________________________________________________________________________________

Legger også ut noen bilder av en tidligere klipp dette semesteret, som jeg da har helt glemt å legge ut. Nemlig Like Lengder med helform-føn! 
Dette er en klipp vi kun klippet i en dag, så med tanke på det, så er jeg veldig fornøyd.

I morgen starter jeg med Kort Gradering, noe som jeg har gledet meg til kjempe lenge. Kan ikke vente med å endelig lære meg saks over kam-teknikken! Wish me luck.. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Aleksandra