Long time, no see!

Postet av Iselin den 9. Mar 2013

HEI! 

Jeg lever! 

Og alt går bra! Det bare skjedde så masse den siste mnd! Ting gikk ikke helt som det skulle og jeg flyttet dermed inn til Anna i klassen (tenk at SÅ gode venner kan man bli på kort tid! Herlig!) Og her dere. Her er det ikke akkurat noe internett! 

Forsøkte et par ganger å blogge fra tlf også, meeen da ble bildene helt sammenklemte og det så virkelig ikke bra ut!

Så da tenkte jeg at nå er det vel kanskje på tide med en update, det har tross alt gått enda en mnd med skole, så nu kör vi! ØKENDE LENGDER

Denne klippen syns jeg at jeg fikk til ganske bra fra start! Brukte jo skikkelig lang tid på denne også de første gangene, presterte og å lage V-formen på toppen feil veg i ett parti! 


Økende lengder, fingerfønet ! Uten lugg, fordi den klippet vi ikke akkurat helt opp den dagen! Noe som var greit, da vi skulle klippe lugg på testen også. 


Her er klippen fra testen! Kunne åpna opp luggen litt mer foran i ansiktet, men dette er den beste testen jeg har gjort hittil! Fikk nemlig 4'er! 

Som dere allerede vet, strøk jeg jo på helformtesten. Så gikk det litt bedre på parallell gradering med en 3'er. Deretter gikk det jo smertefritt med økende lengder som havna på 4! Men så sa det joggu stopp. Da var det slutt! Neste klipp, nemlig LL/ØL/G gikk virkeliiiig ikke bra. Jeg fikk det til, gjorde som jeg skulle og visste jo hva jeg drev med, men som jeg og sa så var det noe som mangla. Og på testen hadde jeg bare lyst til å slenge den dukka ut av vinduet og midt i trafikken. Heldigvis var Emma der og pushet meg videre til tross for mitt vanvittig dårlige humør. Satt og setter fremdeles stor pris på at lærerene rett og slett ignorerer det og bare får oss gjennom det vi skal!

Kort graderingstest gikk heller ikke så bra. Fikk karakter da, heldigvis. Hadde jeg strøket (selv om jeg ikke var langt unna..) tror jeg kanskje jeg hadde gitt opp. Da hadde det ikke vært håp. Godt å ha folk rundt seg som hjelper til når en er litt neffår' ! 

Fikk og klippe rett oppestående også! Klippe, føne, klippe, føne. Skeive linjer, rett linje, ny skeiv en. Føne igjen. Haha, fikk ikke mindre lyst til å hive dukka altså. Neida. Denne gangen sto Kristine tålmodig ved min side og forklarte det samme om igjen og om igjen og om igjen og om igjen. Og en gang til. Gikk bedre og bedre! 

Det er godt å tenke på at vi skal ut og være lærlinger. Tenker jeg om meg i alle fall. Haha. Ække greit altså! 

Utenom skolen har jeg ikke så mye å fortelle om annet enn at jeg har fått meg jobb! På Quickbingo! Altså litt kjent stoff! Skal og prøvejobbe litt til i resturang (ja, det er feil. Jeg vet. Hysj!) Dette blir bra! 


Kler å væra kokk asså. Her i Latvia. Helt fabelaktig mat. Spiselig og alt!

Også har jeg EN ting til! På onsdag skal jeg sitte modell for Anne Lise! De som var i London på Vidal Sassoon Academy skal kurse de andre frisørene i hva de lærte der! Flotte greier! Jeg får altså en halvferdig klipp med ny(e?) farge(r?) på tirsdag kveld og onsdag morgen før det blir tipp topp kort på onsdag kveld igjen! Gru-gleder meg til å få kort hår! Spennede blir det, og Anne Lise er jo kjempeflink! Og håret mitt vokser fort, så det går bra uansett :) 

Nå er det over og ut for min del! Skal jobbe på bingo imorgen, skole og resturang på mandag! Så blir det to dager med GØY, deretter er det rett på test med skjegg og KG igjen. På modell. Stakkars kjæresten som skal få gjennomgå med saks og kam og maskin i ansiktet. Hurra! 

God natt folkens!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.