REDKEN & LORÈAL STRUKTUROMFORMING

Postet av Iselin den 15. Mar 2013

Den 11. mars fikk vi besøk av Redken og Lorèal på skolen! De skulle kurse oss i strukturomforming og fortelle om sine produkter innenfor dette området. Først ut var Redken, og vi fikk oss alle en liten overraskelse. 

Vi gikk inn til teorirommet til opprop som vanlig. Jeg var trøtt og hadde ikke helt våknet enda, som og er vanlig på en mandag. Etter et vel gjennomført opprop forsvinner Ruth ut av døren og før jeg rekker å finne frem noe som helst kommer Lady Gaga - Bad Romance (tror jeg det var) på høyttalerene og inn kommer ei klappendes, danseglad dame! 

Klapping, dansing, skikkelig energidunkemusikk tidlig på en mandag? Hæ? Ikke rakk jeg tenke stort mer eller før vi fikk beskjed om å bli med. Jeg forsto virkelig ingenting og følte meg litt forvirra da jeg sto der og smilte litt nervøst mens jeg klappet oppover, til siden, nedover og til andre siden. Heldigvis gjorde alle andre det og! Haha! 

Da vi var ferdige var vi alle sammen piggere og klare for teori, så Torill (den danseglade damen) satte igang og fortalte oss om Redken sitt Chemistry Shot system! Utrolig godt å få inn enda mer informasjon om disse salong kurene ettersom vi bruker de på gjester vi har på bloggevent og på modeller. Gikk også igjennom Redken sine strukturomformingsprodukter. Utrolig spennende å høre på alt hun hadde å si, var jo som et friskt pust denne Torill en tidlig mandags morgen!

Glemte å spørre om vi kunne ta bilder da hun var der, så dessverre ble det ingen bilder fra Redken i klasserommet, men  kan slenge med ett fordet! 


(takk google!)

Etter lunsj kom Lorèal og lærte oss om sine produkter og hvordan vi kunne se ansiktsformen til folk! Det er jo veldig kjekt å vite da! Fikk og tegnet noen flotte eksempler på de forskjellige profilene også. Angrer på at jeg ikke tok bilde av det altså.. Hahha, hysterisk morsomt var det faktisk. 

Fikk og se en video på youtube av ei litt uforsiktig jente som svir av seg håret! Bare å søke på "girl burns hair" om dere ønsker å se! 

Uten å si stort mer om det, kommer det nå bilder!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.