FOLIE, HETTESTRIPER & UTPLASSERING

Postet av Iselin den 5. Apr 2013

Glemte helt å fortelle dere om det i forrige innlegg, jeg! Folie og hettestriping, altså. Utplassering visste vi jo ikke før idag.

Nå har jeg desverre ingen egne bilder av disse to stripeteknikkene da det gikk meg litt hus forbi der jeg sto og kløna med folie og balsam. Virkelig ikke det enkleste jeg har gjort dette heller! Men en ting er sikkert! Mye bedre med foliestriping, enn med hettestriping. Presterte å stikke den heklenålen inni hodet på dukka til og med.. Bra jobba! Godt det var dukke, for å si det sånn.

Det vanskeligste med hettestripene, synes jeg, var å feste de stramt nok og ikke minst å få smelta de to hettene godt nok sammen! Det var virkelig ikke så himla enkelt! Men det gikk da. Etter et par forsøk..Skal ikke sitte her, foran tastaturet på jobb og leke tøff i trynet, for det var ingen enkel sak å få ut håret heller! Noe jeg tror dere skjønte i og med at jeg klemte nåla litt vel godt ned...

Folie striper var ikke så greit med det første det heller. Sklei, fikk heng og tidvis bomber, men så gikk det også bedre etterhvert! Skal jo ikke kunne alt med engang, og begynner å tåle det nå.

Så kom tidspunktet vi alle hadde ventet på - lappen med hvem som fikk utplassering hos Adam og Eva. Først og fremst vil jeg bare si at jeg er kjempeglad på alles vegne! Håper dere får det fint i salongene! Selv om jeg kanskje ikke virket så happy på skolen idag, så er jeg glad på deres vegne fordet altså! Ble bare litt lei meg sånn med en gang, og det må være lov det også!

Men fortvil ikke, kjære lesere! Jeg er i bedre humør og ble det ganske fort også, og jeg har fått utplassering hos Scirocco på Karenslyst Alle! Er superfornøyd med det også, har hørt at de er bra! Ville aller helst til Adam og Eva, og er sikkert ikke alene om det, men ikke føl dere trygge for nå er det virkelig GAME ON! Haha! Etter en prat med vår kjære Ruth så gikk det enda bedre igjen. Nå vet jeg hva jeg må jobbe med, og at det ikke er verdens undergangsgrunn! Godt med en bekreftelse på det også, så slipper jeg å analysere alt i helgen.

Nå er det bare å skaffe de siste modellene til prøveeksamen, mangler TO stykker, så om dere kjenner noen som kan stille opp 23 april til helform og 25 april fri form, så vær så snill i gi meg beskjed!

Før jeg avslutter og går tilbake til jobben, slenger jeg med noen inspo-bilder! Denne uken er følelser! (Lånt av google!)

Enjoy.


Syns dette bildet her var helt fantastisk! Tenk å skape et så vakkert uttrykk med hår! En dag, dere. En dag!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.