Foliestriper, teoriprøve og oppsett!

Postet av Iselin den 8. Apr 2013

Heihei!

Håper dere der ute har en fin mandag! Min begynte superbra og er nå helt grei, haha! Trøtt vettu. Dumme candy crush...

Idag fikk vi vite hva de 13 arbeider er fornoe! Og det var ganske mye.... Mye jeg må øve på også. Tenkte å starte med foliestriper, for min første kunde i kundeperioden skal nemlig ha det (pluss at det er litt gøy...) Jeg brukte de tre timene vi skulle bruke. På et halvt hode. Lå med andre ord 3 timer etter. Øvelse gjør mester, sies det, så en får bare pugge mer!

Glemte å ta bilde av de idag og. Kom på det etter jeg hadde tatt ut all folien og var på veg til vasken! Bra jobba, Iselin. Skal huske å ta bilde neste gang! Kanskje noen må minne meg på det, men jeg skal i alle fall gjøre mitt beste!

Etter lunsj skulle vi gjøre noe skikkelig gøy, dere! Dæven, så morsomt! Teoriprøve, liksom! Herlig. Skal ikke lyve og si jeg har gledet meg til den, men det gikk overraskende greit! Ble (positivt) overrasket over at det ikke var en oppgave som lød "tegn en svinekam". Jeg klarte såvidt å sette opp en svinekam, hvordan skal jeg da tegne en?? Heldigvis kom ikke det!

Føler jeg må unnskylde meg ovenfor Redken også. Jeg som har vært så trofast. Jeg glemte hva strukturomformingsoljene (pjuuh, laaangt ord!) deres het, og husket kun L'orèal sine. Unnskyld. Og til L'orèal; det føltes litt godt!

Nei, utroskap er vel ikke noe man skal tulle med, men litt humor må man jo ha! Selv om den kanskje tidvis er ganske tørr.

Etter den deilige teoriprøven, så fikk vi dra hjem. Jaha. That's it, liksom? Neeei. Det ville ikke jeg. Var jo så godt igang allerde med disse 13 arbeidene! Derfor spurte jeg om det var greit at jeg var der lenger og jobba, og det var det!

Da gikk jeg og henta meg ei dukke fra mesaninen med langt hår og trilla et trillebord bort til speilet mitt. Begynte å rulle opp, men fikk plutselig en idè til et oppsett og da måtte jeg bare kjøre på! Ble fornøyd også, selv om jeg kunne brukt litt mer tid på å få den glattere :) Her er resultatet:


Rullet opp de nederste krøllene, men jeg lot de ikke tørke lenge nok i den hårtørketingen (glemmer alltid navnet på den..) så jeg gikk over med rettetang etterpå. Brukte iron shape 11 fra Redken. Så tuperte jeg håret i den retningen jeg ville ha det, bakover altså, og satte opp en sløyfe over håret som henger ned i krøller!

Nå er jeg alldeles straks ferdig på jobb, og etter skolen i morgen er det jammen meg en fridag! Da skal jeg innom Scirocco på Sjølyst og hilse på :)

Ha en fin kveld videre, folkens!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.