Klipp etter drøye to uker

Postet av Caroline Kaxrud Olsen den 10. Sep 2013

Forrige mandag fikk vi vår første dukke til å klippe håret på. Vi startet med å klippe helform hver dag frem til fredag hvor vi hadde prøve i klippen med helformføn. For meg som aldri har holdt i en saks på denne måten før og klipt ordentlig, var dette en større utfordring enn jeg trodde. Jeg hadde brukt lang tid hver dag og ikke rukket å gått igjennom alt før prøven så jeg merket at jeg var litt stresset før fredagen kom.

Jeg følte jeg hadde et godt utgangspunkt når jeg klarte å bli ferdig med å klippe tidligere enn planlagt, men tiden løp fra meg når det kom til føn og jeg måtte avslutte fønen på raskt tempo for å få den tør og da ble den heller ikke like bra som ønsket. Rakk heller ikke å gå igjennom hele håret i tørt, kun den ene siden, så denne prøven gjorde så jeg vet hva jeg burde ta utgangspunkt i til neste prøve så får jeg krysse fingrene for at jeg klarer å bli raskere ferdig og beregne tiden bedre, for dette var jo tross alt første test så visste jo ikke hvordan det skulle gå.

Slik så dukken ut når vi fikk den.

Her hadde jeg klipt den en gang med horisontal designlinje og fønt med denman børsten.

Dette var resultatet mitt av helformen på prøven vi hadde. Syntes det var litt kjedelig å få en så dårlig føn på prøven etter at jeg følte jeg klarte det bedre når vi har øvd i timene, men men. Det var deilig å få gjort første praksisprøve så man vet hva man går til neste gang.

Jeg syntes det er så morsomt å gjøre alle de forskjellige tingene vi lærer, og når jeg får utfordret meg til å måtte gjøre det best mulig innen en viss tidsbegrensning.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.