Ny uke - ny klipp

Postet av Caroline Kaxrud Olsen den 10. Sep 2013

Forrige uke begynte vi på en ny klippeform, nemlig gradering. Vi startet med økende effekt på mandagen og klipte dette i nakken hvor vi skulle holde oss i 45 grader. Jeg merket litt frustrasjonen et par ganger under klippen etter at det ble litt vanskelig med linjene etter at helformen min var litt lenger på den ene siden enn den andre, men det ble bedre når jeg ikke overtenkte og prøvde å tenke rolig, enkelt og steg for steg.

På onsdagen lærte vi minskende effekt hvor vi også skulle holde håret i 45 grader. Denne klippeformen tok jeg veldig raskt og syntes var mye lettere enn økende effekt. Det var virkelig moro å få til denne klippen så raskt og jeg fikk fønt ordentlig og sett resultatet. Elsker når man ser forandringer i klippen og når det blir et bra resultat man selv har gjort.

På torsdagen lærte vi parallell gradering som vi hadde prøve i, i dag. Jeg syntes det var litt vanskelig i starten, men det gikk mye bedre etterhvert og jeg merker at det begynner å bli mye lettere å klippe nå, enn den første uken med helform. Jeg klarte å komme meg gjennom klippen og fønen uten å måtte ødlegge og fikk endelig til den fønen jeg ville, utenom en liten s-form på høyre side som jeg ikke klarte å ta helt vekk før slutten av prøven. Jeg fikk en 5+ på denne klippen og er kjempe fornøyd! Det gikk mye bedre enn jeg hadde trodd og jeg er så glad at det gikk så bra som det gjorde. Jeg merker at jeg begynner å få teknikkene mye bedre inn nå og det er så moro.

Bilder fra sluttresultatet av prøven i dag.

Gleder meg til å lære en ny klipp i morgen med nye utfordringer som skal mestres.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.