Frustrasjon

Postet av Birgitte Salberg den 11. Sep 2013

dagens klipp var like lengder, men undervisningen var litt annerledes enn de andre vi har hatt; i dag skulle vi nemlig ikke få noen demo i klippen. Vi gikk sammen 2 og 2, og sammen skulle vi finne fremgangsmåte og tegne inndelingslinjer pluss strukturtegning.

Like lengder vil praktisk talt si at alt håret på hodet skal være like langt. Dette hørtes egentlig ganske enkelt ut, trodde jeg! Jepp, Birgitte tok feil igjen, det å ikke få demo og ferdige tegninger er mye vanskligere. Frem til lunsj var jeg oppgitt overat jeg ikke var helt klar over hvordan jeg skulle gjøre det, i tillegg til at jeg var sliten etter gårsdagens prøve.

Etter lunsj ble jeg mer klar over hva og hvordan jeg skulle gjøre det. Klarte å bli ferdig med hele klippen og det uten å spørre om alt for mye hjelp :) alt i alt har dagen vært slitsom, men har lært så utrolig mye av det å jobbe selvstendig. Må også takke lærerne for en utrolig innsats; to lærere på 60 elever som ikke helt vet hva de skal gjøre er veldig utrfordrende, men de taklet det!

Nå er vi halvveis til helg allerede, bare to dager igjen!

- Birgitte<3


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.