Tema på høstvisninga

Postet av Lillian Friis-Jacobsen den 13. Okt 2013

På fredag fikk vi vite tema til høstvisninga vi skal holde i november. Temaet ble: Harajuku. Noe jeg aldri har hørt før, så jeg ble litt forvirret når mange ropte: yes. Heldigvis ble vi forklart temaet og det virket faktisk veldig spennende! Harajuku gikk ut på japansk gatemote, så denne visninga kan bli ganske spennende.

Vi startet med å dele oss inn i A,B,C og D gruppene våre, og få utnevnt en leder og en nestleder i hver gruppe. Deretter skulle det delegeres mer ansvar for de som ville til både lyd, klesansvarlig og markedsføringsansvarlig. Da de som ville meldte seg, gikk vi gjennom hva dette tema var, og jeg var veldig glad for at vi hadde 3-4 stk på gruppa som kunne over gjennomsnittet mer enn det vi andre kunne. De forklarte oss mange stiler og tema innen dette tema, og vi kom frem til hvilken stil vi ønsker å ha. Så nå venter vi bare på å bli godkjent, slik at vi kan få planlagt alt 100% og modellen vet hva hun/han skal få være med på.

Vi måtte også gå sammen to og to, i vårt tilfelle ble det tre, om å finne en modell som vil stille opp på catwalken. Hun/han skal få klipp, farge og klestil i Harajuku temaet. Dette ser jeg veldig frem til og kommer til å bli gøy å se resultatet. Tiden går fort, så vi må jobbe raskt! Nå er det bare å se frem til neste dag med planlegging og jobbing med dette.

- Lillian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.