Dagen i dag og dagen i morgen

Postet av Oda Louise den 17. Okt 2013

Dagen i dag:

I dag hadde vi om kunde service og kommunikasjon. Jeg syns det var veldig inntresant siden det var mange ting jeg faktisk ikke hadde tenkt over som egentlig er ganske logisk at vi gjør haha. Så fikk vi høre noen historier fra lærerne som de hadde opplevd, gruer meg litt til jeg får en av de "vanskelige" kundene. Men nå har vi jo snart kunde periode og får testa oss selv ut. Merker at nervene begynner å komme. Men jeg gleder meg masse og det kommer til å gå kjempe bra! Vi hadde også rollespill i dag, det var utrolig morsomt. Vi ble delt opp i flere grupper på 6 stykker som skulle spille "dårlig kundebehandling" og "bra kundebehandling". Jeg hadde ikke forvent at det skulle bli så morsomt og at alle var så flinke som de var. Vi satt å holdt på le oss i hjel, det var så morsomt!

Dagen i morgen:

I morgen får i besøk av RedKen som skal lære oss om de forskjellige produktene, og det er ganske så mange! Så skal vi også style hverandre, det gleder jeg meg til! Men så fikk vi i oppgave at vi skal kle oss som om vi skulle på intervju. Kle oss fint, sminke oss og style håret ordentlig. Da fant jeg frem antrekket mitt i stad, pleier å gjøre det hver kveld, da slipper det å bli så mye stress på morgenen. Tok noen bilder men man ser ikke så mye av hva jeg har på på de.. Så da kan jeg forklare litt så dere kan se for dere hvordan det ser ut!:)

Da skal jeg ha på meg en svart stram kjole som dekker hele brystet og en dressjakke over det. smykkene ser dere på bildene :)

Ja.. Dere så kanskje ikke så mye, men innleggene blir som oftest finere og morsommere og lese igjennom hvis det er bilder med! Det var dagen i dag og dagen i morgen, oppdaterer nok litt i morgen også, skal jo også til Peder å farge og klippe håret, gleder meg!

Hvordan var din første "vanskelige" kunde?


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Oda Louise

Fashion week

Fashion week

03.11.2013

Halloween makeup

Halloween makeup

30.10.2013

Tegning

Tegning

30.10.2013