Makeup!

Postet av Oda Louise den 21. Okt 2013

Hei!

I dag hadde vi makeup med tre fantastiske mennesker fra Adam og Eva. Først hadde de en liten PowerPoint presentasjon om hvordan man kunne sminke ansiktet for å få den mest mulig lik den perfekte ansiktsform som er en oval ansiktsform. Så viste de litt forskjellige øyenskygger før de begynte å sminke hverandre. Og endelig etter storefri skulle elevene sminke hverandre, jeg hadde gledet meg til å sminke Fredrik en god stund og endelig fikk jeg gjort det! Sånn ble resultatet:

Ble han ikke søt?!:D

Fremgangsmåte:

Først tok jeg på fondashion og pudder for å så markere skinnbena med rouge.

Så tok jeg en kremhvit øyenskygge som jeg la på øyelokket, deretter fremhevet jeg skyggen på øyelokket og under bryna med en mørk brun og krem hvit øyenskygge (den samme jeg brukte på hele øyelokket). Også tok jeg litt av den samme mørkebrune øyenskyggen og la rett under øye nærmest våtlinja.

Etter det la jeg en gele liner rett over vippene på øyelokket og påførte maskara på både over og undervipper. Så fylte jeg inn bryna med en mørk øyenbryns farge.

Til slutt tok jeg en fin rosa leppestift og lipgloss på leppene hans.

Og taddaaa! Så var han transformert til en jente/gutt!

Så var det Fredrik sin tur til å sminke meg.

Fredrik har jo aldri sminka før, men det ble overaskende bra for å være første gang! Men siden det ikke ble helt som jeg ville ha det.. hehe. Så sminket jeg over på nytt. Fikk ikke tatt noe bilde av Fredrik sitt verk men sånn ser det ut nå:

All sminken vi brukte er fra Young Blood, kult navn! Og kjempe bra sminke, har ikke testa den ut før nå, men kommer definitivt til å kjøpe sminke derfra fra nå av.

Nå skal jeg øve litt på teori også hoppe i dusjen.

Ha en fin kveld videre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.