Frisørskole

Ønsker du en kreativ karriere der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Da kan en utdanning på vår frisørskole være aktuelt for deg.

Adam og Eva Skolen eies og driftes av frisørkjeden Adam og Eva. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet, da vi er en anerkjent frisørkjede. I tillegg har vår frisørskole et stort nettverk som kan sikre deg læreplass og jobb etter endt utdanning.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om oss og vår skole. Om oss

Adam og Eva Skolen startet opp i 1986 og følger fullt ut det offentlige kravet til kunnskapsløftet og læreplanen innenfor frisørfaget. I dag er vi anerkjent i hele landet for høy kvalitet samt dyktige elever og undervisningspersonale. Mange av de beste frisørene i bransjen har sitt utspring fra vår frisørskole, som har vært blant de mest oppdaterte utdanningene på markedet i 30 år. 

Vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant opplæring i frisørfagene, med vekt på klipp, fargeteknikker og strukturomforming. Vår frisørskole vurderer hele tiden hvilken kompetanse som er den viktigste i bransjen for å lykkes. Dermed kan du være sikker på at du får en oppdatert og faglig sterk utdannelse gjennom vår frisørskole.

Les mer: “Utdanning frisørVåre studier

Vår frisørskole tilbyr en intensiv utdanning, med fokus på praktisk arbeid. For deg som er helt fersk i faget kan du velge vår grunnutdanning. Første periode av semesteret blir utført på øvelseshoder, samtidig som man blir undervist i de øvrige disiplinene med teori og demonstrasjoner. Under andre periode jobber vi med kunder. Her vil elevene få erfaring i ulike metoder innenfor klipp, farge og strukturomforming.

På vår frisørskole kan du også ta ulike lærlingkurs. Kursene er tilpasset ditt nivå og tar utgangspunkt i kompetansemålene. Du kan velge mellom fire kurs: Klipp, Farge og strukturomforming, Oppsett og styling samt et forberedende kurs til den teoretiske eksamenen FRI3102, med tegning og bedriftsøkonomi.

Videre tilbyr vår frisørskole svennebrevstrening, videreutviklende kurs for frisører og skreddersydde kurs for videreutvikling blant ansatte i salong.

Les mer: “FrisørutdannelseHvordan bli en suksessfull frisør?

For å bli en vellykket frisør er det noen personlighetstrekk som passer bedre til yrket enn andre. Som frisør er det en stor fordel å være sosial, kreativ og å like utfordringer. Kunder kan til tider være mer krevende på behov, ønsker og resultat. For at deres samarbeid skal føre til at kunden blir fornøyd, må du kunne være flink til å kommunisere, og like og omgås andre mennesker. 

Faglig dyktighet gir selvfølgelig en stor fordel. Den teoretiske delen av arbeidet er like viktig som talentet ditt som frisør. Vær forberedt på at kunden kommer til å dømme deg på arbeid både underveis og etter arbeidet er utført. Innen det teoretiske må du ha et øye for geometri og kjemi samt vite hvordan disse to henger sammen. Med et godt øye for begge kan du bli ekspert både på klipping og farging av hår, og se hva som kler kundens ansikt best. 

Les mer: “Hvordan å bli frisør


Jobb som frisør

I dag er det et stort behov for frisører i Norge. Samtidig er det visse faktorer som spiller inn på hvor lett det er å få seg jobb etter fullførte studier. Du må selvsagt ha faglig dyktighet og lavt fravær fra skolen, men også grunnholdninger og personlighet har en avgjørende rolle.

Adam og Eva Skolen har høy status som frisørskole i de fleste norske salonger, noe som gjør veien til fast jobb enklere. Det er to veier til svennebrevet. Enten kan du ta lærlingkurs. Denne utdannelsen tar rundt fire år, med seks måneders fratrekk når du studerer hos Adam og Eva. Du kan også velge å bli praktisk kandidat eller privatist. Denne utdannelsen tar utgangspunkt i fem år, også her med seks måneders fratrekk gjennom vår frisørskole.

Ønsker du å vite mer om vår frisørskole? Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema, eller på telefon 23 13 50 90. 

Les mer: “Frisørskole Oslo

G-DFTRK4W4VQ