FRISØRSKOLE

Frisørutdannelse

Går du rundt med en frisørdrøm i magen? Har du tenkt på en frisørutdannelse, men usikker på hvilken skole som er riktig for deg? 


Søk på utdanningen

Adam og Eva skolen har i over 35 år vært en av de grundigste og mest omfattende skolene, med mange banebrytende metoder å jobbe på, noe som gjør at en frisørutdannelse hos oss er blant de mest attraktive i mange salonger.

Det er to utdanningsforløp man kan velge mellom hvis man vil bli frisør. Man kan enten gå på offentlig utdanning på videregående skole. Denne utdanningen tar normalt fire år, med 2 år opplæring i bedrift. Man kan også ta utdanningen på en privat frisørskole som Adam og Eva Skolen. 

Les mer: Hvordan bli frisør

Hvorfor ta utdannelsen hos Adam og Eva?

Praktisk og kreativ utdanning 

I løpet av utdanningen kommer du til å lære om alt fra klipp, farge og styling til kommunikasjon med kunder og økonomi. Dette er en praktisk, kreativ og spennende utdanning som passer spesielt godt for deg som drømmer om en sosial jobb hvor du hele tiden får møte nye mennesker.  

Raskt ut i jobb 

Ved å ta en frisørutdannelse gjennom Adam og Eva skolen, er du ute i jobb allerede etter seks måneder. Og hvis ikke det er overbevisende nok, så vil en frisørutdannelse hos oss gi deg en plass blant mange elitefrisører, både innenlands og utenlands, som har startet sin karriere hos oss. Kanskje er du den neste store elitefrisøren?

De beste lærerne innen frisørfaget

Adam og Eva er Norges eldste frisørskole. Vår frisørutdanning er anerkjent i bransjen, blant annet på grunn av våre svært dyktige og erfarne lærere. Våre lærere er alltid oppdaterte på hva som er nytt på frisørfronten, og sørger alltid for at du får den faglige tyngden du trenger for å lykkes som frisør. Ettersom lærerne selv befinner seg i en salong minst en gang i uken, sitter de alltid på den mest oppdaterte kunnskapen. 

Tjen penger under utdanningen

Allerede etter seks måneder begynner læretiden, hvor du jobber som lønnet lærling i en salong. Dette gjør at du raskt begynner å tjene penger på utdanningen du har tatt, istedenfor å sitte igjen med et stort studielån. Utdanningen koster 87.000,- og i denne prisen inngår alt materiell du trenger i skoletiden. 

Støttet av Lånekassen

Trenger du nok en grunn, så kan vi meddele at en frisørutdannelse ved Adam og Eva skolen er støttet av Lånekassen!

Hva vil det si å ta en frisørutdannelse hos oss?

Klipp, strukturomforming og fargeteknikk er det praktiske og mest grunnleggende i frisørfaget, og dette er selvfølgelig noe vi legger stor vekt på at du skal kunne etter endt frisørutdannelse hos oss, i tillegg til teorien som hører med. 

Din frisørutdannelse hos oss starter med å jobbe på øvelseshoder, hvor du får lov til å prøve, feile, gjøre om, og prøve på nytt. Etter cirka 300 timer, går vi over til modeller. Tidligere elever forteller at det beste du kan gjøre er å si ja til alt, og hos Adam og Eva legger vi stor vekt på at du skal komme deg ut av komfortsonen for å få så bred erfaring som mulig. 

Videreutdanning

Etter fullført frisørutdannelse hos oss, eller om du allerede er lærling eller jobber som frisør, kan vi tilby etterutdanning og kurs.

Vi har valgt å dele videreutdanningen i ulike trinn, hvor trinn 1 er en grunnleggende frisørutdannelse, og hvor 2 passer for deg som er lærling eller har lærlinger i din salong, og hvor trinn 3 er akademikurs for deg som allerede er ferdig utdannet. 

Trinn 2

Ved å ta din frisørutdannelse videre hos oss, kan du i løpet av dette trinnet kunne forberede deg videre til et svennebrev. Her vil vi gå gjennom kompetansemålene, og ved fullført kurs vil du sitte igjen med mye kunnskap og trygghet. Du vil bli grundig vurdert og evaluert til en hver tid, noe som gjør at du kan ta svenneprøven med god selvtillit. 

Trinn 3

Siste del av en frisørutdannelse hos oss, er våre ulike akedemikurs. Kursene forutsetter at du er ferdigutdannet. Her er målet å finspisse dine tekniske ferdigheter, og vi vil trene på både dukkehoder og modeller. 

Se Søknadskjema her

Vi tilbyr

  • Coaching og støtte for å bygge din karriere

  • Bransjeledende omdømme

  • Stort sosialt nettverk

  • Dyktige lærere

  • Et mangfoldig miljø

  • Jobbgaranti

Oppfyll drømmen om å bli frisør – søk i dag!

Det eneste vi krever for at du skal kunne ta en frisørutdannelse hos oss, er fullført grunnskole. Det har ingen betydning om du har erfaring med hår eller ikke!


Det eneste vi bryr oss om er dine drømmer og mål, og hva din motivasjon er for å søke. La drømmen om en frisørtilværelse bli til virkelighet. Vi har rullerende opptak med studiestart to ganger i året: januar og august. Søk på utdanningen her.


Dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om Adam og Eva Skolen, så ta gjerne kontakt med oss. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Søk på utdanningen
G-DFTRK4W4VQ