EIRIK THORSEN

BOOK MEG

KREATIV LEDER ADAM OG EVA
- Eirik Thorsen

Eirik Thorsen er kreativ leder i Adam og Eva Gruppen, eier og Master Art Director ved Adam og Eva Grensen og Grünerløkka i Oslo og artist ved Adam og Eva Skole og Akademi der han også samarbeider med flere av merkene fra Loreal - huset. Han har lang fartstid i bransjen, i både innland og utland, og har blitt tildelt en rekke priser og utmerkelser for sine arbeider. 


Det er viktig for Eirik å ha variasjon i hverdagen, og det får han han ved å kombinerer det å jobbe med kunder i salong med å undervise andre frisører og å ta oppdrag som hårstylist i mote og mediabransjen. Han finner stor glede og inspirasjon i å dele kunnskap, og anser det å ha full kontroll på grunnleggende og klassisk teknikker like viktig som å være oppdatert på det som skjer i trendbildet. Inspirasjon finner han hvor som helst: på gata, i sosiale medier eller på sine mange reiser rund om i verden.


Det Eirik verdsetter aller mest ved frisøryrket er muligheten til å bringe frem det beste i folk, både når det gjelder kunder i stolen en modell på et fotoshoot eller de han underviser og inspirerer på et kurs eller visning. Det som kjennetegner en flink frisør og hårstylist, i følge han, er evnen å få den mest avanserte eller enkleste frisyren eller hår-looken til å se naturlig, levende og ekte ut ... selv om om det ligger mye arbeid og tekniske ferdigheter bak. Undervisnings stilen hans er tidvis streng, men alltid pedagogisk. Han legger vekt på at læring også skal være morsomt, og prøver alltid å ikke gjøre ting vanskeligere enn de behøver å være.


UTMERKELSER

2019 Årets frisør Norge – Årets Herrefrisør
2019 American Crew All-Star Challenge Norway
2018 Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2017 Shu Uemura Gallery of Style Nordic
2017 Shu Uemura Gallery of Style International
2017 Adam og Eva Internpris: Årets Spesialpris
2012 Årets Avant Garde
2011 Årets Hårstylist
2011 Tiårets Hairstylist under Norwegian Fashion Awards
2006 Publikumsprisen under Loreal Professionnel Color Trophy
2006 Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2004 Adam og Eva Internpris: Årets Nykommer
2004 Årets Avant Garde


KURS / SERTIFIKATER

2015 Reden Certified Finishing Stylist
2012 Sasson Academy kurs
2010 Sasson Academy kurs
2009 Sasson Academy kurs
2007 Sasson Academy kurs
2005 Sasson Academy kurs
2003 Sertifisert Adam og Eva Frisør
1999 Svennebrev

G-DFTRK4W4VQ