INGER LISE MOA

BOOK MEG

SENIOR ART DIRECTOR ADAM OG EVA
- Inger Lise Moa

Inger Lise Moa er, i tillegg til akademikonsulent, Senior Art Director og avdelingsleder ved Adam og Eva Grensen i Oslo. I tillegg er hun konsulent for L’Oreal Professionnel og utdannet makeup artist. Med denne bakgrunnen er hun en etterspurt person innen mote og media, der hun jobber på ulike styling og makeup-oppdrag.

Stilmessig er Inger Lise en perfeksjonist som vil være god i alt. Dette har resultert i flere priser og utmerkelser, både innen herrefrisering, styling og kreativitet – sin første pris vant hun allerede som lærling. For å finne inspirasjon til alt dette, følger hun nøye med på trender i sosiale medier og i moteverdenen. En god frisør skal nemlig alltid ligge foran kundene, mener Inger Lise.

Inger Lises undervisningsstil kan beskrives som både tydelig, hyggelig og streng. Hun ser på undervisning som en balansegang der både hun og deltakerne må levere: Hun er nøye på å forklare grundig slik at alle skal forstå. Samtidig forventer hun det samme tilbake – deltakere som lytter og er villige til å gå i seg selv for å ta til seg ny kunnskap.

 


UTMERKELSER

2016 Adam og Eva Internpris: Årets Kreative
2015 American Crew All-Star Challenge Norway


KURS / SERTIFIKATER

2015 Redken Certified Haircolorist
2014 Adam og Eva: Staff training farge
2014 Adam og Eva: Staff training klipp
2013 Adam og Eva: Staff training styling
2013 Great Lengths: Kerating extensions kurs
2013 Adam og Eva: Staff training klipp
2013 Adam og Eva: Staff training herre
2012 Utdannet makeup artist
2013 Sertifisert Adam og Eva frisør
2010 Svennebrev

G-DFTRK4W4VQ