Kurs for frisører

Adam og Eva Akademi kurs

VIDEREUTVIKLENDE KURS FOR FRISØRER

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn- og utland, og ønsker å dele all den kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Denne høsten tilbyr vi effektive kveldskurs som inspirerer og oppdater deg på de aktuelle trender

Ønsker du å ta dine ferdigheter til et nytt nivå?

Book ditt kurs
Kontakt oss for mer infomasjon

KURS

Inspirerende kveldskurs, passer perfekt for deg

som ønsker en rask oppdatering på aktuelle trender

Hairspiration med - Eirik Thorsen

Kveldskurs - dato for 2019 kommer.

Adam og Eva - Kolleksjonsvisning

Trenger du faglig påfyll og inspirasjon?
På dette kurset tar vi utgangspunkt i Adam og Eva sin kolleksjon for 2018/2019 #backtotheroots, og leker oss med klipp (dame + herre), farge og styling. Vårt ønske er å inspirere deg som frisør til å tenke kreativt på dine kunder.

Dato: 5.november kl.19.00 - 21.00

Bindende påmelding: akademiet@adamogeva.no
Pris: 500kr
Student - og lærlingpris: 375kr (husk studentbevis)

Betaling skjer i døra.

EIRIK THORSEN  CREATIVE DIRECTOR, ADAM OG EVA OG  EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.

"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."

ASTRID IDEBØEN, LOREAL NORGE

Siden Education står Redkens hjerte nærmest er det viktig å jobbe med de dyktigste i bransjen.

I Adam og Eva er det et mangfold av ­innovative og dedikerte frisører som er interessert i dele sin kunnskap. Jeg setter stor pris på dette ­samarbeidet som vi har hatt i mange år!