Adam og Eva Akademi kurs Trinn 3


VIDEREUTVIKLENDE KURS FOR FRISØRER

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn- og utland, og ønsker å dele all den kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Nå har vi utviklet et eget modul- basert program som øker og finspisser dine tekniske ferdigheter som fagperson. Kursene blir pedagogisk gjennomført med demonstrasjoner, trening på dukkehode og ”hands on-trening”.



Ønsker du å ta dine ferdigheter til et nytt nivå?

Book ditt kurs

KURS

Hairspiration 

Kveldskurs 6.sep

Pris pr: 150,- eks. mva

Kolleksjonsvisning

Kveldskurs 1.nov

Pris pr: 150,- eks. mva

Book ditt kurs
Kontakt oss for mer infomasjon




EIRIK THORSEN  CREATIVE DIRECTOR, ADAM OG EVA OG  EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.

"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."


ASTRID IDEBØEN, LOREAL NORGE

Siden Education står Redkens hjerte nærmest er det viktig å jobbe med de dyktigste i bransjen.

I Adam og Eva er det et mangfold av ­innovative og dedikerte frisører som er interessert i dele sin kunnskap. Jeg setter stor pris på dette ­samarbeidet som vi har hatt i mange år!

Powered by: Bloc