Skreddersydde kurs for din salong

Adam og Eva Akademiet

Skreddersyddkurs for din bedrift

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trendseminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har muligheten til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. 

De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi i Oslo eller i deres salong.


For mer informasjon, spørsmål eller booking: booking@adamogeva.no


FREMTIDENS FRISØR

Trender, produkter og teknikker utvikler seg og er i stadig bevegelse – hvor står du og din ­bedrift? 

Ønsker dere å henge med, eller er det tryggest å lene seg tilbake og se på? Adam og Eva har i nesten 50år vært helt fremst i takt med trender og tendenser. Her skal vi ­fortsette å være – det er her det skjer.


SKREDDERSYDDE KURS

Adam og Eva Akademiet skreddersyr kurs og trend - seminarer i tråd med deres behov. Ta kontakt med oss og vi har muligheten til å finne den beste løsningen som passer for deg og din arbeidsplass. De skreddersydde kursene kan avholdes på vårt akademi eller i deres salong.


OM ADAM OG EVA AKADEMIET

Adam og Eva har i en årrekke vært banebrytende og har både blitt uglesett og hyllet i bransjen, fordi vi har turt å dra det litt lenger. Vi har våget å være annerledes når vi har lekt med farger og former. Vi har til enhver tid ligget i forkant av trender og tendenser, og våre frisører er etterspurte på show, events, photoshoots, moteuker, tv-programmer og visninger. I Skandinavia har Adam og Eva en ledende og unik posisjon i bransjen, og dette har gitt mang en erfaring som både vi og frisørene på Skolen og Akademiet drar stor nytte av.


Powered by: Bloc