Populæresøk

Frisørutdanning:

Link: Frisørskole

Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Det å velge riktig frisørskole er avgjørende. Hva er avgjørende for deg i valg av frisørskole? Hva er dine mål for karrieren?


Link Frisørskole i Oslo

Har du lyst på en morsom og kreativ karriere der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du form- og fargesans? Er du opptatt av mote og design? Har du kanskje ambisjoner om å bli stylist for fashion, film eller tv bransjen? Da tyder mye på at en utdanning fra vår frisørskole i Oslo kan være det rette for deg.


Link: Bli Frisør

Har du lyst på en morsom og kreativ karriere der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du form- og fargesans? Er du opptatt av mote og design? Har du kanskje ambisjoner om å bli stylist for fashion, film eller tv bransjen? Da tyder mye på at en fremtid som frisør kan være det rette for deg!


Kurs for lærling:

Link: Kurs for læring:

Link: SvennebrevstreningKurset passer  for lærlinger som skal forberede seg videre mot et svennebrev. Man vill jobbe med kompetansemålene innenfor frisørfaget. Det vil legges stor vekt på planlegging, dokumentasjon, gjennomførelse og vurdering.Kurset er delt opp i 4 moduler og kan bookes separat.Kurs for frisør:

Link: Styling kurs 2

Dette kurset er for deg som vil styrke dine egenskaper når det kommer til langthårsoppsettninger og styling. Vi fokuserer både på klassiske oppsettninger, og stylinger som henter inspirasjon fra catwalken og dagens trender.


Annet:

Link: Åpent hus

Tirsdag 31.oktober 2017 inviterer Adam og Eva Skole og Akademi til ÅPENT HUS for deg som skal eller vurderer å studere ved vår Skole eller ta videreutvikling ved vårt Akademi.

Her finner du oss

Powered by: Bloc