Lån og studieavgift

Studieavgift

Adam og Eva Skolen er godkjent av Statens Lånekasse.

Studieavgiften er kr. 82 000,-.

Av dette utgjør kr. 7 000,- betaling for en startpakke som inneholder alt av nødvendig utstyr og verktøy du trenger i studiehverdagen din.

Resterende kr. 75 000,- dekker administrasjonskostnader ved påmelding og etablering av skoleklasse, undervisning og produkter som benyttes i undervisningen samt kompendier/undervisningspermer.

Adam og Eva Skolen har rullerende opptak og fyller opp klassene fortløpende.

For at vi skal holde av en studieplass til deg, betales kr 3 000,- ved kontraktsinngåelse. Dette er en del av den totale studieavgiften.

HVORDAN GÅ FREM FOR Å FÅ STUDIELÅN

Du må ha studieplass

•Så raskt du har fått studieplass, kan du sende søknaden din om stipend og lån via nettet til www.lanekassen.no

Enkel og sikker utfylling

•Utfyllingen er enkel på nettet. Du får bare spørsmål som er relevante for akkurat deg, og det er ikke mulig å glemme noe i utfyllingen av nettsøknaden.

•Dersom du må dokumentere noe i søknaden, får du beskjed om det.

•Du kan sende dokumentasjonen som et elektronisk vedlegg til nettsøknaden, eller du kan ettersende den.

Sjekk resultatet på www.lanekassen.no

Noen dager etter at søknaden er sendt over nettet, kan du sjekke på” Dine sider” på www.lanekassen.no om søknaden din er behandlet, og hvor mye penger du får.

Utbetaling

Skolen sjekker oppmøte og gir deretter beskjed til Lånekassen. Etter få dager blir førstegang summen av studielåne overført til din konto.

SMS og e-post

Lånekassen kan sende deg viktig informasjon helt gratis på SMS og e-post. Legg inn mobilnummeret ditt i søknaden, så får du informasjon om bl.a søknadsbehandling og utbetaling.

PEDER WALLENTIN
ART DIRECTOR, ADAM OG EVA PALEET OG
INSTRUKTØR ADAM OG EVA SKOLEN.

"Alt det harde arbeidet du legger inn i skolehalvåret blir fundamentet for resten av din karriere. Dette må selvsagt vedlikeholdes både under og etter endt utdannelse. Det er noe dagene mine som lærer på Adam og Eva skolen blir en påminnelse om. Sett deg heller mange små mål på veien, enn å ha fokus på kun ett stort. Dette hjalp meg hele veien frem til svennebrevet da jeg følte mestring o ere, enn nederlag. Som lærling merket jeg raskt at mulighetene var mange. Jeg be nte tidlig å assistere på ulike opp- drag; Fashion week, foto/videoshoots og ble senere teamleder for visninger under Oslo Runway, Up og musikkvideoer. Dette ga meg et godt innblikk i hvordan et team burde fungere utenfor salong. En variert hverdag er helt klart anbefalt, men det er mange måter å gjøre det på. Dette førte meg tilbake til skolen, men denne gangen i lærer- staben! Dette var et mål for meg helt siden starte”n av lærlingtiden og jeg er ekstremt takknemlig for å få være en del av gjengen her."