Norsk frisørskole

Drømmer du om å jobbe som frisør? Adam og Eva Skolen er en norsk frisørskole som har et stort nettverk, og som sikrer deg læreplass etter utdanningen.

Søk her

Ønsker du en jobb der du kan være kreativ, får jobbet med mennesker og brukt hendene dine? Ta en grunnutdanning i frisørfaget og søk jobb som frisør hos oss. Vi hjelper deg gjennom undervisning og opplæring, og passer på at du får en fullverdig utdanning som frisør.

Vi er en av Norges eldste frisørskoler og har salonger over hele landet, blant annet i Oslo, Bergen og Trondheim. Utdanningen foregår i Oslo.

Hvorfor Adam og Eva frisørskole?

Adam og Eva Skolen er en anerkjent norsk frisørskole og akademi, som startet opp allerede i 1986. Vår utdanning følger kravet til kunnskapsløftet og læreplanen innen frisørfaget.

En av Norges eldste private frisørskoler

Å velge riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, faglige tyngde og kreativitet. Vår skole driftes av Adam og Eva Gruppen, noe som sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet på en banebrytende måte.

I dag er skolen vår kjent for høy kvalitet, flinke elever og dyktig undervisningspersonale. Flere av dagens elitefrisører har bakgrunn fra Adam og Eva Skolen, og mange salonger velger å rekruttere nyutdannede fra oss.Målsetting og faglig tyngde

Vi holder et høyt fokus på å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene.

Vi gir elevene blant annet faglig tyngde i:

• Klipp

• Fargeteknikker

• Strukturomforming

Vi vurderer kontinuerlig hva som er den viktigste kompetansen innen faget til enhver tid. Våre lærere er ute i salong minst en dag i uken, slik at de hele tiden er oppdatert på det som skjer i bransje samt de siste trendene.

Les mer: Frisørskole

Hvem kan søke?

Alle er hjertelig velkomne til å søke. Er du motivert og sulten på å nå langt, passer du spesielt godt inn på Adam og Eva Frisørskole. Av formelle krav trenger du kun å ha bestått grunnskolen, men vi stiller ingen krav til tidligere erfaring eller kurs.

Når vi har mottatt søknaden din, vil vi ta kontakt for et intervju. Under intervjuet kartlegger vi motivasjon samt hvilke egenskaper vi kan bygge videre på. For å komme inn på vår norske frisørskole, må du beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig, da undervisningen foregår på norsk.

Adam og Eva skolen støttes av Statens Lånekasse. Vi er også godkjent av fagopplæringsetaten, noe som korter ned din lærlingtid med seks måneder.

Ta kontakt for mer informasjon!

Er du nysgjerrig på frisørfaget og ønsker å ta utdanningen din på en målrettet og fremtidsrettet frisørskole? Du finner oss sentralt på Grønland i Oslo. Ta kontakt med oss eller send inn din søknad i dag!

Søk her