Fagskole frisør

Adam og Eva Skole og Akademi er en fagskole hvor du kan utdanne deg til frisør på 6 måneder. Vi har rullerende opptak med studiestart to ganger i året.


Interesserer du deg for frisørfaget? Ønsker du å vite mer om hva vi tilbyr? Da har du kommet til riktig sted. Adam og Eva Skole og Akademi er en prisvinnende frisørskole som er anerkjent internasjonalt for vår banebrytende posisjon i bådet faget og motebildet i over 50 år.


Les her for mer informasjon om påmelding.

Fordeler ved å gå på Adam og Eva Skole og Akademi

  • Undervisning og opplæring foregår i freshe og moderne lokaler.

  • Vi har inspirerende forelesere.

  • Du møter mange fantastiske mennesker.

  • Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter.

Oppstart

Vi har rullerende opptak gjennom hele året. Frisørskolen starter opp hver høst i august, og vårsemesteret starter opp i januar. Skolen har en varighet på 6 måneder. Dersom du ønsker å sikre deg en plass er vårt tips å søke så tidlig som mulig.

Pris

Prisen for frisørlinjen er kr 87.000,-. Avgiften inkluderer alt materiell som forbrukes i skoletiden - foruten skrivemateriell. Utdanningen er godkjent for stipend og lån i Statens Lånekasse.

Frisør med kompetanse

Vi er opptatt av å lære bort høy faglig kompetanse til våre elever. Frisøryrke passer fint for deg som blant annet er kreativ, sosial og liker en fleksibel hverdag.

FAQ

Hvor holder dere til?

Vi holder til i flotte lokaler i Oslo, Tøyenbekken 21.


Hva er opptakskravet for studiet?

Av formell utdanning kreves det at grunnskolen er gjennomført. Om du har erfaring med hår fra før, har ingen betydning.


Er studiet godkjent av Statens Lånekasse?

Ja, frisørstudiet er godkjent av Statens Lånekasse.


Hvordan får jeg frisør svennebrev?

For å få frisør svennebrevet kan du enten:


  1. Lærling


Utdannelsen tar utgangspunkt i 4 år. Du får 6 måneder fratrekk fra Adam og Eva Skolen. Du får 12 mnd. fratrekk for VG1 Design og håndverk/ FBIE. VG2 Frisør gir 12 mnd. fratrekk. Alle andre VG1 og VG2 gir 3 mnd. hver i fratrekk.  1.  §3-5 Praksiskandidat (også kalt privatist)

                       Tar i utgangspunktet 5 år. Ingen krav til skolegang eller kurs. Ingen aldersgrense. Du får 6 måneder fratrekk for Adam og Eva Skolen.

Uansett modell: må du bestå en tverrfaglig eksamen (FRI3102) før du kan gå opp til svenneprøven.

Kan man komme på åpen dag?

Vi pleier å kjøre åpen dag med mulighet for gratis egenpleie (kur m/hodebunnsmassasje, farging av vipper og bryn, lett styling). Det blir også omvisning av skolen med en rådgiver.

Om akademiet

Adam og Eva Skole og Akademi er en prisvinnende frisørskole. Vi er Norges eldste private frisørskole og hos oss er du ute i jobb allerede etter 6 måneder.


Våre styrker er evnen til å være i endring og kreativt utfordre oss selv.

Fokus på utdanning og utvikling av profesjonelle frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå. Sammen har Adam og Eva familien vunnet nasjonale - og internasjonale priser, hos oss står faget og frisøren i sentrum.

Vi veileder deg fra drøm til virkelighet! 

Kontakt oss på telefon: +47 23 13 50 90 for mer informasjon.Søk her