Kevin Dang

Senior Stylist

Våre Senior Stylister har fullført og bestått Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og har svennebrevet.

Om

Kevin har en spennende bakgrunn med erfaring fra ulike retninger, som blant annet: restaurant- og matfag på videregående, samfunnsfag og KRLE på Menighetsfakultetet, deretter ett års studium i bedriftsøkonomi på BI. Så ble det Adam og Eva Skolen i 2016, og Kevin følte at det var riktig på alle måter. I januar 2017 startet han sin lærlingtid hos Adam og Eva Grensen. Det å skape ulike uttrykk ved hjelp av hår og make up har vært en fascinasjon for Kevin siden han var veldig ung. Frisøryrket passer han utmerket ettersom han liker å jobbe med mennesker, elsker styling og det å få kunden til å føle seg fantastisk. I tillegg er ingen dager like, så det blir aldri en kjedelig dag.

Hvordan var det å lære på denne måten kontra forelesninger som før?  Kevin syns det har vært litt tøft, men veldig gøy. Forelesninger på universitetet er noe helt annet. Han trekker frem at dagene kunne være lange og intense med mye teori og praksis, men motivasjonen er bare stigende – Kevin er nysgjerrig og vil bare lære mer og mer.

Hva er drømmen?  Kevin drømmer om å bli ferdigutdannet frisør og make up-artist i kombinasjon slik at han kan jobbe både i saling og ute på oppdrag, og for magasiner og artister. Han setter umåtelig pris på å få være lærling akkurat hos Adam og Eva Grensen fordi han syns han har en fantastisk dyktig og inspirerende faglig leder som virkelig ønsker at Kevin skal lykkes på alle områder. Sånt motiverer! 

Kevin liker å farge hår, alt fra klassisk og striper til balayage. Ønsker man en klassisk herreklipp med saks over kam, så er Kevin strålende fornøyd. Som han selv sier, så er det vanskelig, men utrolig gøy når man mestrer det. Han er ikke redd for å mislykkes, for han har et motto: Man må nesten mislykkes litt for å oppnå målene sine.

Kevin ble i 2018 plukket ut til å være med i Adam og Eva Stylingteam, der nye talenter får mulighet til å utvikle seg, og hjelp på veien til å skape seg en karriere som hårstylist. 

I 2018 ble han tildelt prisen Årets Lærling / Junior under Adam og Evas Interprisutdeling.Powered by: Bloc