FRENCH TWIST

Postet av Julie Eliassen den 25. Aug 2016

Heihei!

Dag nummer 2 i praksisrummet er fredig. I dag har vi vasket og hatt hodebunnmassasje på hverandre. (Kunne ønske vi kunne gjøre dette hver dag... såå godt!) Vi har også hatt oppsett, der vi har satt opp en French twist (eller svinekam, som det heter på norsk). Til tross for at det var litt knapt med tid, syntes jeg den ble veldig bra. Har jo aldri gjort dette før, så syntes det er veldig spennende å lære nye ting.


VASKING & HODEBUNNMASSASJE.


RESULTATET AV OPPRULLINGEN FRA I GÅR.FRENCH TWIST.


Gleder meg allerede såå mye til morgendagen hvor vi skal lære om rundbørsteføn.


Snakkes!I PRAKSISROMMET FOR FØRSTE GANG

Postet av Julie Eliassen den 24. Aug 2016

Hola!

Dagen i dag har vært så utrolig gøy. Vi hadde vår første dag med praksis, jeeey! Jeg tenkte før vi begynte at dette skulle gå så bra og at det så så lett ut, men det var det absolutt ikke. Resultatet er jeg egentlig veldig fornøyd med, selv om det tok lang tid. I morgen skal vi øve oss på oppsett. Gleder meg til å se hvordan håret blir når rullene skal ut. Her kommer litt bilder fra dagen.


Dette er hvordan dukken så ut før opprullingen.
Underveis.


Ferdig opprullet.

Har det så gøy med disse fine menneskene altså!


See you soon!OPPRULLING OG OPPSATS

Postet av Julie Eliassen den 23. Aug 2016

Hola!
Mitt navn er Julie, jeg er en 21 år gammel jente som kommer fra den lille sommer byen Kragerø. Jeg har akkurat begynt på Adam og Eva skole og akademi, noe jeg syntes er veldig spennende og jeg er super glad for at jeg valgte akkurat dette. Vi er allerede ute i uke 2 av skole halvåret og har rukket å lært så utrolig mye. Jeg må innrømme at jeg ikke visste at det gikk så fort frem, men i løpet av to uker har vi rukket å gå gjennom mange forskjellige tema'er, hatt en prøve og begynner allerede med litt praksis i morgen, Gleder meg masse til nye og spennende utfordringer.


Her er litt fra dagens DEMO, hvor vi har lært opprulling og oppsetting. Dette skal jeg og resten av klassen få lov til å prøve i morgen,


OPPRULLING.


OPPSETT - Svinekam.
Snakkes snart igjen!