Så hyggelig at du vurderer å bli student hos oss!

Adam og Eva skolen er i dag anerkjent i hele landet for høy kvalitet, dyktige elever og undervisningspersonell på vår frisørutdanning. Mange av dagens elitefrisører har sitt utspring fra skolen, som i over 30 år har markert seg som den grundigste og mest oppdaterte innenfor frisørutdanning.

Bli frisør

Søknadskjema finner du her!

Frisørutdannelse

Har du lyst på en spennende og kreativ karrière der du hele tiden kommer i kontakt med nye mennesker? Har du ambisjoner om å bli stylist, jobbe i film/tv bransjen eller kanskje bli barber å ha herrene i fokus? Da tyder mye på at en frisørutdanning kan være det rette for deg!

Å komme riktig ut fra start er viktig uansett hva du vil med livet ditt. Også om du vil bli en dyktig frisør. Å velge riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, din faglige dyktighet, din kreativitet og ikke minst for ditt selvbilde som frisør. Dette vil i stor grad påvirke din yrkeskarriere; ønsker du å ha muligheten til selv å velge hvor du vil jobbe, eller vil du bli nødt til å ta det som måtte tilbys deg, du bestemmer selv.

Adam og Eva Skolen gir deg det beste fundamentet for videre utvikling i frisørfaget!

Rullerende inntak

Vi har stor pågang av søkere hele året, med rullerende inntak. Det er skolestart to ganger i året: januar og august. Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg på telefon for å avtale et hyggelig møte. Bor du langt fra Oslo tar vi gjerne et telefonmøte!

Læreplass

Adam og Eva Skolen eies og driftes av Adam og Eva. Dette sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet. Vi har et stort nettverk som kan sikre deg en trygg læreplass.

Søk Adam og Eva Skolen i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Her finner du oss