Rafeha Khalid Blog.
Rafeha Khalid

Frisør

Mye har skjedd siden sist!

Postet av Rafeha Khalid den 19. Feb 2017

Hei igjen! Nå er det litt over en uke siden jeg sist oppdaterte dere, så her er hva som har skjedd siden sist!

På lørdagen var jeg på hår og skjønnhetsmessen 2017 på spektrum, og det var sinnsykt kult! Vi fikk se vår flinke medelev som modell, samtidig som en av våre lærere på senen. Om dere fulgte meg på Instagram så dere nok mange bilder og videoer på storyen min.

På mandag morgen begynte vi med ny demo, og denne gangen var det vår første kombinasjonsklipp. Økende lengder, like lengder, og gradering. Sånn så hun ut etter første klipperunde:

Som vanlig hadde vi test i klippen, og det gikk mye bedre enn forventet. Jeg fikk karakter 5-, og er veldig fornøyd.

Fredag var det ny demo på kort herreklipp. Vi skal ha test på tirsdag, og skal finne vår første modell!!! Dette er sykt kult, for vi skal for første gang klippe på mennesker 😁

Jeg klarte selvfølgelig ikke å vente med det, så jeg klippet søsteren min for å prøve meg litt. Man ser ikke stor forskjell, siden jeg ikke turte å klippe så mye, men var gøy å prøve!

Vi sees igjen neste uke! Håper denne er god

Fun-Fact fredag! Bli litt kjent med meg

Postet av Rafeha Khalid den 10. Feb 2017

Halla!

Nå er det endelig fredag!

I dag hadde vi klippetest i økende lengder, så selvfølgelig startet dagen min forferdelig :) jeg løp til bussen, pustet og peset hele veien til togstasjonen, til å så stå og vente 20 minutter i -6°, fordi det var tekniske problemer. Selv om dagen startet hektisk og stressende, ble jeg fornøyd med resultatet på klippen, og syns Danielle, som foresten er navnet til dukken min, ble veldig fin!

Nå er det helg, og du er nok interessert i å vite hva jeg gjør på fritiden, for ellers hadde du vel ikke lest om meg. Jeg liker å samle på små og store ting som jeg finner. Det kan være alt fra papir til flaskekorker. Her er en jeg fikk i dag

Det jeg som oftest gjør med slike ting, er å lagd noe ut av dem. Jeg har tidligere lagd ett maleri av fettstifter og varmepistol, og nå holder jeg på med noe annet veggpynt. Bildet kommer når jeg er ferdig :) Jeg elsker å være kreativ! Jeg liker å utrykke meg igjennom malerier, noveller, diktning, eller for eksempel sminke. Kreativitet har ingen grenser, bare sperrer!

Ha en herlig helg, så hører du fra meg igjen snart ❤❤

Endelig kan jeg blogge!

Postet av Rafeha Khalid den 7. Feb 2017

Hallo!

Nå har vi gått på skolen i litt over en måned, så da er det vel på tide å blogge om det?

Over de siste fem ukene har jeg, og min fantastiske klasse, lært så utrolig mye nytt om både hår og hud, av de dyktige, og ikke minst, kule(!!) lærerne våre. Tiden har gått veldig fort. Vi har vært igjennom tre av de fire forskjellige grunnklippene, begynner på kombinasjons klipp i neste uke, og fikk nye dukker i dag. Deretter er det produktlære, farging, og.... UTPLASSERING! Jeg har vært så heldig å få utplassering på Adam og Eva Sandvika, og gleder meg sykt mye.

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen minimum en gang i uken, men om du vil følge meg på daglig basis, så kan du alltid følge meg på snapchat (Rafehakhalid) eller på instagram (@Rafehatheartist).

helå.jpg