Kunder

Postet av Lillian Friis-Jacobsen den 6. Des 2013

Nå har vi hatt kundeperiode i to uker og har en uke igjen. Jeg har hatt to kunder til nå, en klipp og en farge. Jeg skulle også hatt en kur med massasje men hun dukket ikke opp… Klippen gikk veldig fint, jeg skulle klippe helform til over skuldrene med litt oppklipp slik at den ikke ble så tung. Jeg ble veldig fornøyd med klippen og ikke minst gjorde kunden det også. Det er det viktigste, synes jeg! Farge hadde jeg også. Først skulle jeg egentlig hatt en klipp, men så ble det litt surr med listene så jeg fikk farge, men det gjorde ingenting! Hun ville ha ombre, og jeg sa selvfølgelig ja, men inni meg ble jeg rett og slett litt stressa og redd. Aldri gjort det før, men første gang på jo bli en gang! Så bedre at jeg får øvd meg på det på skolen. Ina, lærer, hjalp meg heldigvis og ga meg noen tips underveis, noe som gjorde at jeg ble litt mer tryggere. Men med en gang første fargen kom i, merket jeg at det er egentlig ikke noe problem, dette går fint. Og det gjorde det, heldigvis! Hun ble også veldig fornøyd og glad for et mer naturlig resultat enn det hjemmebleikete håret med gulskjær som hun ikke likte selv og hadde når hun kom.

Så det er ikke så skummelt med kunder likevel, man blir fort vandt til det! Og jeg er veldig glad for at jeg har fått to stk som er glade og positive som de jeg har hatt. Til nå har jeg også bestått 5 arbeider, neste mål er å få bestått klassisk vikling på 1 time! Sist bestått var spiralvikling på en time.

(Jeg glemte å ta bilder av kundene, noe som var veldig dumt! Men slik er det når man ikke går med mobilen på seg, så er den helt ut av tankene mine når jeg arbeider)

- Lillian

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.