Adam og Eva Skolen - Norsk frisørskole

Norsk frisørskole

Har du lyst til å bli frisør? Adam og Eva Skolen er en norsk frisørskole som har et stort nettverk, og som sikrer deg læreplass etter utdanningen.

Søk her

Ønsker du en jobb der du kan være kreativ, får jobbet med mennesker og brukt hendene dine? Ta en grunnutdanning i frisørfaget og søk jobb som frisør hos oss. Vi hjelper deg gjennom både undervisningen og opplæring, og passer på at du får en fullverdig og god utdanning som frisør på en god, norsk frisørskole.

Vi er Norges eldste frisørskole og har salonger over hele landet, blant annet i Oslo, Bergen og Trondheim. Utdanningen foregår i Oslo.

Hvorfor Adam og Eva frisørskole?

Adam og Eva Skolen er en anerkjent og norsk frisørskole og akademi, som startet opp allerede i 1986. Vår utdanning følger alle nye læreplaner innen frisørfaget.

Norges eldste private frisørskole

Å velge riktig skole kan være avgjørende for din motivasjon, faglige tyngde og kreativitet. Vår skole driftes av Adam og Eva, noe som sikrer kvalitet, innovasjon og kreativitet på en banebrytende måte.

I dag er skolen vår kjent for høy kvalitet, flinke elever og dyktig undervisningspersonale. Mange av dagens elitefrisører har bakgrunn fra Adam og Evas Skole, og mange salonger velger å rekruttere nyutdannede fra oss.

Målsetting og faglig tyngde

Vi holder et høyt fokus på å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfagene.

Vi gir elevene blant annet faglig tyngde i:

• Klipp
  • Fargeteknikker
  • Strukturomforming
  • Faghistorie
  • Kjemi
  • Styling

Vi vurderer kontinuerlig hva som er den viktigste kompetansen innen faget til enhver tid. Våre lærere er ute i salong minst en dag i uken, slik at de hele tiden er oppdatert på det som skjer i bransje samt de siste trendende.

Les mer: Frisørskole

Hvem kan søke?

Alle er hjertelig velkomne til å søke.

Er du motivert og sulten på å nå langt, passer du spesielt godt inn på Adam og Eva Frisørskole. Av formelle krav trenger du kun å ha bestått grunnskolen, vi stiller ingen krav til tidligere erfaring eller kurs.

Når vi har mottatt søknaden din, vil vi ta kontakt for et intervju. Under intervjuet kartlegger vi motivasjon samt hvilke egenskaper vi kan bygge videre på. For å komme inn på vår frisørskole, må du beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig, da undervisningen foregår på norsk.

Adam og Eva skolen, som en norsk frisørskole, støttes 100% støttet av Statens Lånekasse.

Ta kontakt for mer informasjon

Er du nysgjerrig på frisørfaget og ønsker å ta utdanningen din på en god, norsk frisørskole? Du finner oss i Oslo.
Ta kontakt eller søk idag!

Søk her