Frisør lønn

Frisør lønn


Har du en drøm om å bli frisør og lurer derfor på hva en forventet frisør lønn er? Lurer du kanskje samtidig på hvordan du kan få en frisørutdanning? 

Ved å ta en frisørutdanning gjennom Adam og Eva skolen kan vi hjelpe deg mot drømmen om å bli frisør. Vi har gjennom årene utdannet en rekke dyktige frisører landet rundt og også internasjonalt. Gjennom oss vil du få den kunnskapen og støtten du behøver for å lykkes. 

Ønsker du å vite mer om hva forventet frisør lønn er og hvordan du kan lykkes som frisør?

Da bør du lese videre!

Hva kreves av en frisør?

For å lykkes som frisør er det først og fremst viktig at du liker å jobbe med hendene og er kreativ. I tillegg er det viktig at du er sosial og like en utfordrende hverdag. Du må også være flink til å kommunisere slik at du får med deg akkurat hva det er kunden ønsker. Du må være forberedt på at kunden i stolen hele tiden dømmer arbeidet ditt, og har ofte høye forventninger. Derfor er det også viktig med god kommunikasjon. 

Deretter er det øvelse som gjør mester for å lykkes. Du må like å lære nye ting, da frisøryrket og trendene er i stadig forandring. Her gjelder det å få med deg de kursene du har mulighet til å delta på og som er relevant for din kundebase. Er du en kreativ sjel velger du med andre ord riktig yrke som frisør. 

For å kunne oppnå forventet frisør lønn, må du også ha respekt for andres tid, og du må være tålmodig. Høyt fravær på frisørskolen vil sette deg lenger bak i jobbsøkerkøen, da salonger er avhengige av at frisørene møter opp til avtalte bookinger, åpningstider samt varierende skift.  

Hva kan du forvente i frisør lønn?

Hva du kan tjene i frisør lønn kan variere og basere seg på mange faktorer. Skal du for eksempel opprette et enkeltpersonforetak å jobbe som frilanser? Skal du ”leie stol” i en salong? Eller skal du være fast ansatt med timebetalt eller som oftest provisjonsbetalt? Det finnes mange måter å jobbe som frisør på, og hva som lønner seg mest kommer an på hvor mye arbeid du velger å legge i det og hvor du jobber.

En gjennomsnittlig frisør lønn ligger på 355 200 kroner høsten 2018 ifølge SSB. Men en frisør kan gjerne tjene mer eller mindre enn dette, alt ettersom. For eksempel så kan en hardtarbeidende frisør som jobber provisjonsbasert ofte oppleve å tjene mye mer enn dette.

Er du usikker på hvordan du bør jobbe som frisør og hvordan du kan få forventet frisør lønn? Ta kontakt med noen som allerede jobber som frisør både selvstendig eller som fast ansatt i en salong og har litt erfaring for å få tips og råd. Her kan du også ta kontakt med instruktørene på frisørskolen.

På jakt etter ny jobb?

En god utdanning er viktig for frisør lønnen

For å kunne få forventet frisør lønn og jobb, er det viktig at du velger en god utdanning. Ved å ta frisørutdanningen gjennom Adam og Eva skolen kan vi garantere deg en god utdanning med faglig dyktige frisører. Vi har utdannet frisører landet rundt som har gjort stor suksess i yrket. 

Vi har skolestart i august og januar med rullerende opptak. Fordi vi opplever stor pågang av søkere, anbefaler vi deg å søke så snart du kan. Du kan enkelt legge inn en søknad her. Etter mottatt søknad, innkalles du til intervju. Her legger vi stor vekt på din motivasjon og interesse for frisørfaget. 

Ved å ta utdanningen gjennom oss vil du få en trygg utdanning der vi hjelper deg ut i en sikker jobb.

Søk i dag! 

Powered by: Bloc