Frisørutdannelse

Frisørutdannelse

Adam og Eva skolen

Går du rundt med en urealisert frisør i magen? Har du tenkt på en frisørutdannelse, men usikker på hvilken skole som er riktig for deg? 


Hvorfor velge å ta en frisørutdannelse hos Adam og Eva?

Vi har i over 30 år vært en av de grundigste og mest omfattende skolene, med mange banebrytende metoder å jobbe på, noe som gjør at en frisørutdannelse hos oss er blant de mest attraktive i mange salonger.

Ved å ta en frisørutdannelse gjennom Adam og Eva skolen, er du ute i jobb allerede etter seks måneder. Og hvis ikke det er overbevisende nok, så vil en frisørutdannelse hos oss gi deg en plass blant mange elitefrisører, både innenlands og utenlands, som har startet sin karriere her. Kanskje du er den neste store elitefrisøren?

Lærerne ved skolen er alltid oppdaterte på hva som er nytt på frisørfronten, og de sørger alltid for at du får den kompetansen du fortjener gjennom vår frisørutdannelse. Og ettersom at de befinner seg i en salong minst en gang i uken, sitter de alltid på den mest oppdaterte kunnskapen. 

Og trenger du nok en grunn, så kan vi meddele at en frisørutdannelse ved Adam og Eva skolen er støttet av Lånekassen!


Hva vil det si å ta en frisørutdannelse hos oss?

Klipp, strukturomforming og fargeteknikk er det praktiske og mest grunnleggende i frisørfaget, og dette er selvfølgelig noe vi legger stor vekt på at du skal kunne etter endt frisørutdannelse hos oss, i tillegg til teorien som hører med. 

Din frisørutdannelse hos oss starter med å jobbe på øvelseshoder, hvor du får lov til å prøve, feile, gjøre om, og prøve på nytt. Etter cirka 300 timer, går vi over til modeller. Tidligere elever forteller at det beste du kan gjøre er å si ja til alt, og hos Adam og Eva legger vi stor vekt på at du skal komme deg ut av komfortsonen gjennom tiden din i frisørutdannelse.


Videreutdanning

Etter fullført frisørutdannelse hos oss, eller om du allerede er lærling eller jobber som frisør, kan vi tilby etterutdanning og kurs.

Vi har valgt å dele videreutdanningen i ulike trinn, hvor trinn 1 er en grunnleggende frisørutdannelse, og hvor 2 passer for deg som er lærling eller har lærlinger i din salong, og hvor trinn 3 er akademikurs for deg som allerede er ferdigutdannet. 


Trinn 2

Ved å ta din frisørutdannelse videre hos oss, kan du i løpet av dette trinnet kunne forberede deg videre til et svennebrev. Her vil vi gå igjennom kompetansemålene, og ved fullført kurs vil du sitte igjen med mye kunnskap og trygghet. Du vil bli grundig vurdert og evaluert til en hver tid, noe som gjør at du kan ta svenneprøven med god selvtillit. 


Trinn 3

Siste del av en frisørutdannelse hos oss, er våre ulike akedemikurs. Kursene forutsetter at du er ferdigutdannet. Her er målet å finspisse dine tekniske ferdigheter, og vi vil trene på både dukkehoder og modeller. 


Søk i dag!

Det eneste vi krever for at du skal kunne ta en frisørutdannelse hos oss, er fullført grunnskole. Det har ingen betydning om du har erfaring med hår eller ikke! Det eneste vi bryr oss om er dine drømmer og mål, og hva din motivasjon er for å søke. La drømmen om en frisørtilværelse bli til virkelighet.

Søk på en frisørutdannelse hos oss her.

Vi gleder oss til å høre fra deg! 


Powered by: Bloc