Helform test + gradering ✂️

Helform test + gradering ✂️

Postet av Kevin Dang den 7. Sep 2016

Hallo! Da var vi i september da, jeg kan ikke tro at jeg har gått på Adam og Eva Skolen i snart en måned. Det er uvirkelig at tiden går så ekstremt fort, men det pleier å gjøre det når man har det gøy.

Etter en ukes tid med demo og klipp i helform så er helformstesten gjennomført. Den hadde vi i går (tirsdag). Jeg følte det gikk ganske ålreit, det er noe helt annet å klippe hår mens instruktørene går rundt og hjelper. Da føler jeg meg så usikker på om jeg gjør det riktig eller galt, men på testen så fikk jeg det til veldig greit følte jeg! Det er noe helt annet når en må være selvstendig. Da går det litt mer automatisk. Slik ble resultatet av min klipp pluss føn med denman børste.

Jeg fikk tilbakemelding om at fønen jeg utførte var veldig bra, men det ytterste laget kunne vært bedre, og det er jeg helt enig i. Jeg hadde litt dårlig tid mot slutten og rakk ikke å føne det helt bra, men ellers så er jeg ganske fornøyd må jeg si!

På venstre side hadde jeg litt gradering og smårusk, men ellers var klippen fin. I dag fikk vi karakterer på testen vi gjorde i går, og jeg fikk 4+. Jeg er stolt og storfornøyd med resultatet, og til neste gang så blir klippen enda bedre. :-)


Ellers så har vi hatt demo i gradering i dag. Jeg synes det gikk ganske OK med denne demo'en. For etter demo så skulle vi selv klippe gradering i helformensklippen vår, og det syntes jeg var enkelt, men det var bare det å holde passéene riktig siden jeg er venstrehendt. Fikk det til etterhvert da, og da ble det mye enklere. Vi delte håret inn i panne til nakke, øre til øre med konkav nakke. Så det var noe av det samme som i en vanlig helform, bare at med denne klippen så var det med gradering.1 Kommentar

Kommentarer

  • Hege-Beate Jensen

    👏👏👏så flink du er Kevin👌Well done��😉👍

    07 september 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc