Michelle Sværen

Michelle Sværen

Student

Modellen skal farges (før og etter bilder)

Postet av Michelle Sværen den 9. Mar 2017

HeiHei!

I dag har jeg virkelig koset meg. Vi fikk i oppgave å sette klassisk farge i håret til selvvalgt modell og det var så gøy.

Modellen min hadde som dere ser en grå ettervekst og en litt oppbrukt farge i lengdene. Hun ville ikke ha en stor forandring bortsett fra å få farget etterveksten og friske opp lengdene sine. Det jeg valgte å gjøre var å sette en permanent farge i etterveksten og en Gloss i lengdene. Det ble kjempe fint, og modellen ble kjempe fornøyd med resultatet.

Og med det så kan jeg ikke forstå hvorfor jeg brukte gårsdagen på å grue meg til i dag, det går jo alltid fint. Vi er på skolen for å lære og det er like mye greit å gjøre feil som riktig.

Må si vi har noen fantastiske lærere som alltid klarer å holde roen,

og forklare oss hvordan vi gjør ting om og om igjen.


FØR


ETTER

Fargen ser litt lilla ut, men det var den ikke så det er nok lyset bildet er tatt i.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.