Jeanett Rekdal

Jeanett Rekdal

Student

Prøveeksamen: Farging og klipp av modell

Postet av Jeanett Rekdal den 19. Mar 2017

Denne uka har vært veldig hektisk. Vi har hatt prøveeksamen i teori både tirsdag og onsdag. Jeg syns det gikk greit, men vi får se når resultatene kommer. Så jeg kommer tilbake til det.

Så hadde vi forberedelse til prøveeksamen praksis på torsdag, da skulle vi gjøre alt klart til farging og klipp av modell på fredag. Jeg hadde funnet en modell som jeg aldri hadde møtt før, men har hatt jevn kontakt med henne så jeg visste hun kom til å stille opp. Jeg tegna alle tegninger og planla farge og klipp utifra ett par bilder hun hadde sendt meg. Så det var spennende å møte henne og se om vi kunne gjennomføre planen.

Når fredagen kom og hun dukka opp, så var alt perfekt

Jeg hadde planlagt akkurat helt riktig mtp håret hennes, og det var deilig. Så da var det bare å sette igang! Jeg ville at hun skulle ha helform med minimalt med økning, etter hennes ønske. Og en kald jevn farge sånn at hun slipper å vedlikeholde fargen så ofte.

Resultatet ble slik:

Før Etter

Jeg syns fargen og klippen ble kjempefin til henne😊 Jeg er stolt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.