Veronica Holme

Veronica Holme

Frisør

Vipper og bryn

Postet av Veronica Holme den 31. Mar 2017

Gjorde vipper og bryn i salongen på Arkaden forrige uke på venninnen min Ida. Vi slipper nemlig ikke billig unna i utplasseringsperioden, vi har hatt flere oppgaver som skulle gjennomføres, og til slutt skal vi mekke sammen en skriftlig oppsummering av oppholdet - med egne tanker og refleksjoner.

Ida hadde aldri gjort noe med verken bryn eller vipper, så vi fikk for en naturlig look.

Ble hun ikke fin?

Nå er det endelig helg, og jeg har fått skrevet bittelitt på oppgaven min allerede, men hjernen min har sluttet å virke, så jeg må nok fortsette i morgen. Håper alle får en god helg!

Og så krysser jeg forresten både fingre og tær til i morgen, for da går Adam og Evas årsfest av stabelen, og flinkeste Farzaneh er nominert i kategorien årets lærling - junior. Og den håper jeg hun får, for det hadde virkelig vært velfortjent


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.