Nora Bjørnstad Lindblad

Nora Bjørnstad Lindblad

Student

They see me rollin

Postet av Nora Bjørnstad Lindblad den 17. Aug 2014

Etter min første uke på Adam og Eva Skolen var hodet mitt proppet full av inspirasjon og ideer. Min mamma, som selv er frisør og driver egen frisørsalong, skjønte fort at vi måtte sette ideene ut i det fri. I dag tok vi derfor  turen i frisørsalongen for en liten "treningsøkt". Mamma ble ny og fresh etter litt farge, rulling av hår og diverse voksing av ansiktshår. For en fersking som meg selv, var det godt å ha en erfaren mor i stolen som kunne guide meg igjennom hele prosessen. Vi dokumenterte selvfølgelig deler av prosessen i bilder:
                                                                        
                                                     
                      

                             

                              

- Nora

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.