Tiden flyr.

Postet av Mina Haug den 24. Okt 2014

Hei! de to siste ukene har slitt meg ut, heldigvis på en god måte. Vi har allerede rukket å ha 3 modeller, hvor to av de gikk over all forventning. Dessverre var det en av oppgavene som kan se ut til å bli min største fiende, nemlig strukturomforming/permanent.

Heldigvis har de to andre modellene mine, vært fornøyde med behandlingen de har fått. Det gjør meg glad! Min første fargemodell var en kunde som aldri hadde farget håret før, noe jeg synes var ganske spennende i seg selv! Vi ble enige om sammen å gå for en tonehøyde 5 med en god del fiolette pigmenter, mens bunnen blandet jeg i litt naturfarge for å dekke "ettervekst". Sluttresultatet ble kjempebra! Var utrolig spent på forhånd om jeg ville klare å dekke alt, i og med at kunden hadde tykt og veldig langt hår. Kunden ble kjempefornøyd, og da er jeg også fornøyd!
Sluttresultatet ble slik.





Siden strukturomformingen gikk dårlig, og spolene bare gled ut av håret. Fikk vi istedet farge kunden. Hun ble veldig fornøyd med resultatet.

Dagens oppgave på modell gikk ut på kombinasjonsklipp og klassisk farge. Denne gangen hadde jeg en modell med et utgangspunkt i en ombre, som ville bli en jevn varm bruntone fra rot til spiss. Noe som var mer utfordrende enn jeg hadde trodd på forhånd. Etter litt frem og tilbake bestemte jeg meg til slutt for å legge i en 06NaturalWarm i bunnen, i lengdene ned til det lyseste (sone2) la jeg 06GoldenIridescent og til slutt la jeg en 07NaturalWarm i det lyseste(sone3). Klippen gikk også mye bedre enn forventet, så alt i alt er jeg strålende fornøyd!





Imorgen er det allerede fredag (igjen!), føler ukene går så utrolig fort! Så nå er det på tide å legge seg i laderen før en ny dag. Neste uke er det utplassering på planen, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvor jeg har fått plass! hurra!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.