Laura Lund Simonsen

Laura Lund Simonsen

Student

Krøll på Hjernen

Postet av Laura Lund Simonsen den 15. Jan 2016

De to siste ukene har vært stappet fult med mye teori, alt fra hårets oppbygging til opprulling og oppsett i alle baner. Det var utrolig spennende å endelig få lov til å fikle med hår selv, etter å ha sett på lærerne tulle og dille med dukke hoder. Jeg må ærlig innrømme at når man sitter på en stol og observerer disse flinke frisørene, rulle og sette opp hår, får de det til å se alt for enkelt ut. Når jeg selv fikk æren av å fikle selv, kjente jeg på følelsen at dette er et fag man virkelig trenger å øve på! Greit at det ser lett ut når våre flinke lærere setter opp håret i en perfekt svinekam, men når jeg i dag skulle gjøre det selv, var det IKKE like lett.

Må virkelig si at jeg fikk krøll på hjernen etter å ha gredd håret i alle verdens retninger, og tullet meg frem til et resultat jeg kan være stolt av; med tanke på at dette var min første gang.

Vi startet jo med å rulle opp håret, jeg fikk da brukt en del størrelser på rullene, og da ble resultatet litt morsomt:

Etter jeg hadde gredd, tupert og gredd igjen... fikk jeg endelig satt opp håret i en svine kam (etter utrolig mange forsøk). Jeg brukte en flette for å gjemme spennene jeg hadde brukt til å feste svine-kammen:

Etter at jeg var ferdig med det, lagde jeg en lokk-topp, hvor jeg fremhevet krøllene jeg allerede hadde lagd med rullene. Resultatet ble slikt:

Til mitt siste oppsett, lagde jeg en litt rustikk flette (også kalt "Bow-Braid"), dette var første forsøk på å lage en slik flette og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet:


Det er selvfølgelig mange ting jeg kan forbedre, men det kommer med tiden.

Jeg gleder meg til nye utfordringer fremover! Nå har jeg nok krøll på hjernen inntil videre :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.