Ronja Jeanette.

Ronja Jeanette.

Student

Teoridelen av timeplanen.

Postet av Ronja Jeanette. den 17. Jan 2016

Allerede 2 dag gikk vi igang med timeplanen, denne dagen stod det fagterminologi og trend og stilhistorie på planen. Du skulle kanskje tro at dette var litt kjedelig og tungt stoff, men tvert i mot. Det var utrolig inntresant og vi lærte kjempe masse. Jeg er i hvertfall veldig heldig, for på Adam og Eva skolen er lærerene veldig flinke og ikke minst veldig flinke til og lære bort. De tar seg god tid og forklarer gjerne en og to ganger, noe som er veldig viktig når man sitter der som et spørsmålstegn.

Det var mye vanskelig stoff men jeg regner med at det vil sitte bedre etterhvert. Men jeg merker så klart at her går ting litt fortere og er litt mer intensivt. Vi skal tross alt lære veldig mye på 6 mnd.


De neste dagene gikk vi i gang med huden og håret. Dette var litt enklere stoff, iogmed at det er mye man har hørt om fra før, men jeg lærte faktisk veldig mye denne dagen også.

Vi var også en kjapp tur innom bedriftsøkonomi og service, dette er jo også veldig viktig å kunne i vårt fag. Veldig lærerikt også hvis man går med en drøm om å drive en egen salong en dag.

Serviceparten er jo like viktig uansett om man skal drive eget eller under noen. Man skal tross alt jobbe med kunder hele dagen. Og det er klart at ingen vil komme tilbake til en salong som gir dårlig service.

- Ronja


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.