Økende lengder

Postet av Lillian Friis-Jacobsen den 17. Sep 2013

Da var det tid for å klippe langthårs klipp, og vi har fått ny dukke. Vi startet med økende lengder. Det er den klippen mange kaller for oppklipt.

Denne klippen synes jeg var en smule vanskelig i forhold til de andre klippene vi har lært til nå. Det var fordi håret var langt og gjorde det mer komplisert. Det var vanskelig å holde stramt og i rett vinkel samtidig. Det var også utfordrene, men litt gøy å klippe på frihånd foran for å skape en åpning i fjeset. Resultatet ble helt greit, i og med at jeg viste at denne klippen var jeg ikke helt 100% sikker på og fønen var ikke den beste jeg har gjort. (Luggen fikk også for mye volum) Bilder av resultatet:

Når man klipper har meg lagt merke til hvor utrolig sint og konsentrert ansiktsutrykk man har, men det skal nok komme litt mer blidere og smilende utrykk når vi får kunder.

Nå er det klar for ny klipp pg test som inneholder både gradering, like lengder og økende lengder. Det skal bli spennende å sette sammen klippeteknikkene og se at det går ann å kombinere dem!

- Lillian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.