I AM STRONG. I AM INVINCIBLE. I AM REDHEAD.

Postet av Ylva Amundsen den 12. Okt 2012

Hei alle sammen! den siste måneden har jeg blitt utrolig inspirert av "Redheads". Som dere vet det går jeg på Adam og Eva skolen for å bli frisør, og allerede vet jeg at jeg sjeldent kommer til å møte noen med naturlig rødt hår, så dere som har det, IKKE FARG DET!
Rødhårede mennesker er generelt blitt ansett som mystiske. Å ha rødt hår har ikke alltid vært så lett, spesielt i "gamledager". Nå er det en stor gave! De skiller seg ut og den sterke fargen bekrefter den kreative personligheten.Hvordan er det mulig å ikke like det? tell me!
"Red hair is great. It's rare, and therefore superior."

- Augusten Burroughs

Modell: Gustav MorstadAnbefalte Redken produkter til "fake" redheads :)
"Color Extend" fra Redken hjelper til å få fargen din til å se mer naturlig ut! I tillegg gir den deg masse glans og jevner ut fargen så håret ditt det ser sunt og fresh ut!Håper jeg inspirerte dere til å kanskje få en sånn farge!
 
Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge på Adam og Eva siden. Jeg fortsetter selvfølgelig å blogge på hairfashionlove.blogg.no. Så for de som ikke har lest den, gjerne ta en titt og hent inspirasjon!:) Ha en fin fredags kveld!  PS: Jeg ville gratulere Sindre som fikk Måneds Blogg på skolen i dag :D

Redken Norge: http://redken.no/ 

Bloggen min: http://hairfashionlove.blogg.no/ 

- ♥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.