DIP DYE HAIR?

Postet av Ylva Amundsen den 13. Okt 2012

-Dip Dye hår er offisielt "inn" .Så, hvordan oppnå det utseendet? Det er faktisk veldig enkelt, avhengig av om du ønsker å farge ditt eget hår eller bare fake det.Fake det er veldig enkelt for de som er usikre på om de hadde kledd det eller om de ikke vet hvilken farge de ønsker seg.


Her er noen tips

Extantions med klips: Det kan du bestille over nettet, eller så kan du kjøpe blonde extensions og farge dem (valgfritt farge). Det er faktisk en god idé hvis du ikke har lyst å gå med det 24/7.

Spray i farge: Jeg anbefaler Stargazers Colour Spray som du også kan bestille over nettet, det koster ikke mer enn 30 kr og du trenger bare vaske håret ditt engang for å få bort fargen (to ganger for de som har lyst hår). Det første du må gjøre er å bruke noen hansker og etter det tar du et gammelt håndkle og legger det rundt skuldrene. Børst håret ditt til det blir helt glatt og rett. Start med to inndelinger og gre den første inndelingen mot fronten, slik at du kan se hva du gjør. Legg håret ditt flatt mot skuldrene dine og spray fargen på tuppene.

Homemade Dip Dying? 
D
et er mulig å gjøre det selv, det er anbefalt å ta blonde striper før du dipp dyer håret ditt (for de som har farget hår).
Hva Trenger du?

Hårbørste: For å inndele håret

Hansker: Defår du mest sannsynligvis med fargen, hvis ikke burde du kjøpe noen

Pre-Lighter: L'Oreal og de flestemerkene har mange til blondt hår. I utgangspunket må du bleke hårtuppene dine før du Dip dyer håret ditt, men hvis du har blondt hår slipper du gjøre det :)

Plastfolie/folie: Det bruker du når fargestoffet er på!

Farge Dye: Det finner du i alternative butikker, velg noen "crazy" farger som Rosa, Blå, Grønn , Lilla osv.Color Bug fra Kevin Murphy: En liten søt boks med valgmulighet på forskjellige farger. Fargen vaskes ut etter en vask men på at fargen sitter ganske godt om du har mørkt hår.

-Åpne boksen til den ønskede fargen

- Legg boksen på håret du ønsker å farge og stryk boksen nedover

-Du kan gjerne bruke et stylingprodukt med litt hold i (som ikke er klissete) for å få klarere farge

Et voila !

Dette kan du kjøpe på Adam og Eva salongene. Jeg kjøpte min på Adam og Eva Arkaden.
Snart skal jeg teste ut ekte dip dye! legger ut bilder av det etter jeg har gjort det.

:)

 

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.