Gruppearbeid: Kollasj

Postet av Lillian Friis-Jacobsen den 30. Sep 2013

Idag var første dagen etter klippeukene, og det var tid for teori igjen. Vi hadde om trender og stil historie, noe jeg synes var veldig interresant og spennende å få høre om. Det var også lettere å få plassert litt stiler, hår og tilbehør i de forskjellige tidsepokene. Etter teori og gruppetest, skulle vi samles i grupper å lage en kollasj. Vi fikk velge et tema med noen ord som beskrev dette. Vi kom frem til ordet fysikk med mange stikkord under dette, som stjerner, hvitt, briller, eksplosjon, farger, mønster, former, m.m. Vi klippet ut bilder som passet fra blader og festet det på en plakat. Jeg fikk i oppgave å lage overskriften og stikkordene, men andre klippet, limte, fant bilder og satt sammen alt på plakaten. Gruppen funket veldig bra synes jeg.

Jeg synes dette var en veldig fin vri på dagen, for å få et avbrekk men også fordi det var inspirerende og moro å jobbe med andre. Man så virkelig hvor forskjellig man tenker og hvor mye de forskjellige legger i en slik oppgave. Alt i alt, en veldig lærrerik, leken og annerledes dag!

Slik ble resultatet:

I morgen får vi besøk av lærlinger fra Adam og Eva salongene, dette ser jeg frem til. Det kan bli både lærrerik, inspirerende og spennende å se hvordan de jobber og hvor langt de har kommet i forhold til oss. Det blir også spennende å se om noen i klassen er vågale til å tørre å klippe en ny sveis eller få en ny farge!

- Lillian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.