JEG ER BLITT NY!!!!!

Postet av Kristina Wien Stubberud den 6. Okt 2013

Hei! :)

På tirsdag hadde vi besøk av noen av de flinke lærlingene fra Adam og Eva. De kom for å vise oss litt klipp, farge og styling. Det var veldig inspirerende å se hva de gjorde, samtidig som jeg lærte masse! Jeg var såååå heldig, jeg ble nemlig plukket ut som modell for Anne fra Adam og Eva Grønlandskvartalene. Hun gjorde meg jo helt ny, og jeg er sååå fornøyd!!! Jeg må ærlig innrømme at jeg trengte litt tid til å venne meg til det, fordi wow - det var anderledes... Men nå er jeg utrolig fornøyd. Hun klippet av mitt ganske lange hår og laget en bob. Så farget hun det blonde håret mitt til "strawberry blonde". Fargen er trolig den fineste fargen jeg noengang har hatt, syntes virkelig den kler meg. Og bob'en og luggen rammet inn ansiktet mitt, og jeg føler meg skikkelig "fresh", hehe.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1383851_10201248873321443_1014274297_n.jpg?&width=1024&quality=90

Her er resultatet, og dette er meg før:

Jeg er i allefall veldig fornøyd! Dette var gøy, og tusen takk til flinkeste Anne! :) :)

-Kristina


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.